Cristina Șișcanu, moment penibil pe internet. Pantalonii i-au jucat feste, chiar în văzul fanilor: „Au cedat”

Cristina Șișcanu nu se ferește să își asume acțiunile în fața fanilor săi. Prezentatoarea a avut parte de un nou moment mai puțin plăcut, dar pe care l-a depășit cu bine.

05 feb. 2024, 15:04
Cristina Șișcanu, moment penibil pe internet. Pantalonii i-au jucat feste, chiar în văzul fanilor: „Au cedat”
Cristina Șișcanu, moment penibil pe internet. Pantalonii i-au jucat feste, chiar în văzul fanilor: „Au cedat”

Cristina Șișcanu a avut parte, recent, de un moment rușinos. Prezentatoarea a fost atenţionată imediat de fani și nu mică i-a fost mirarea când a aflat despre ce este vorba. Sinceră și deschisă ca de fiecare dată, soția lui Mădălin Ionescu nu a ezitat să vorbească despre ce a pățit.

Citește și: Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu: „Nu mă ascund, eu fac asta!”. Fanii, uimiţi de mărturisirea vedetei!

Cristina Șișcanu, moment penibil pe internet

În ultimii ani, celebra prezentatoare TV a reușit să își construiască o comunitate impresionantă în mediul online, având peste 700.000 de urmăritori, în medie, pe rețelele de socializare. Vedeta postează imagini și videoclipuri prin care admiratorii săi pot vedea exactce face zi de zi. În timpul unui videoclip în care asambla un steamer pentru haine, Cristina Șișcanu a avut parte de un moment rușinos. Vedeta nu și-a dat seama ce se întâmplase, însă a fost imediat atenționată de fani.

Cristina Șișcanu a revenit în mediul online, asumată și deschisă, pentru a explica ce a pățit. Fără să își dea seama cum și de ce, blugii pe care îi purta s-au rupt. Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că nu s-a îngrășat, ci doar a purtat pantalonii în cauză de mai multe ori, iar spălatul constant ar fi sensibilizat materialul care, într-un final, au cedat.

Cineva mi-a zis că se uita la blugii mei, că îi plăceau, și la un moment dat a observat ceva. Mi-a făcut o captură la video și a încercuit ce a observat…ce credeți că era? S-au rupt blugii!”, a spus prezentatoarea.

Cu zâmbetul pe buze și deloc rușinată de incident, mai ales că a fost vorba de un incident cu care cu toții ne-am confruntat cel puțin o dată în viață, Cristina Șișcanu a făcut chiar și câteva mișcări pentru a demonstra că blugii nu erau prea strâmți pe ea.

Nu știu dacă m-am îngrășat, pe cântar nu arată că m-am îngrășat, dar, într-adevăr, sunt niște blugi pe care i-am purtat foarte mult și na, probabil că au cedat. Ei sunt strâmți, dar nu e ca și cum mi-ar fi mici, adică am încăput în ei, mă așez comod, dar s-au rupt, nu știu din ce cauză. Asta e viața, ce să facem? Se întâmplă! Va trebui să îi arunc sau să îi dau la reciclat”, a spus vedeta.

Citește și: Cristina Șișcanu, sătulă de comentariile răutăcioase de pe internet: „Faptul că fac parada modei nu mă încurcă să fac și curățenie în casă”