Ce părere ar avea armata rusă despre Vladimir Putin. Un soldat se confesează soției: „Ce vrei de la el…”

Zvonurile despre starea de sănătate dar și cea pshihică proastă a președintelui rus Vladimir Putin par să fie confirmate și de propria armată.

25 mai 2022, 18:11
Ce părere ar avea armata rusă despre Vladimir Putin. Un soldat se confesează soției: „Ce vrei de la el…”

Într-o convorbire telefonică interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei un soldat rus, trimis pe front, îi numește pe Vladimir Putin „bătrân nebun”, apelativ care pare să descrie cu exacte starea psihică, dar și fizică proastă a liderului de la Kremlin.

Discuția între militar și soția lui a avut loc după discursul rostit de liderul de la Kremlin la parada organizată de Ziua Victoriei la Moscova. Totodată, soldatul rus a ironizat faptul că Vladimir Putin şi-a propus să refacă Uniunea Sovietică, scrie digi24. 

Citește și: Putin îl pune pe „Omul fără faţă” în funcţia de ministru al Situaţiilor de Urgenţă. Se știu puține despre el, doar că este un fost bodyguard

Iată discuția cu arată o parte din discuția interceptată de ucraineni

Soţia soldatului rus:

 Mai pe scurt, declaraţia lui de azi era o aiureală. Ce legătură este între Odesa, Donbas, Suvorov, Monomah şi cel de-al Doilea Război Mondial? Mai pe scurt, după parada asta a lui, sincer, toată ziua am tremurat.

Soldat rus: Ce vrei de la el, e un bătrân nebun.

Soţie: Tot discursul său de la paradă l-a legat de Ucraina, insinuând că, iată, luptăm cu fasciştii pe teritoriul nostru istoric acaparat cândva de Monomah, Suvorov şi o grămadă de nume a mai enumerat acolo.

 Soldat: Aha. Hai şi om reface acum Uniunea Sovietică, la mama naibii! Lituania, Letonia, Estonia nu au fost parte a Rusiei, dar, hai să le cucerim şi pe ele, la naiba! Ucraina, Bielorusia. Cum de nu am atacat şi Bielorusia, cu tancurile de ce nu am intrat acolo, asta doar era în Uniunea Sovietică, a fost parte din teritoriul nostru.

Soţie: În Bielorusia tancurile noastre deja sunt în aşteptare, nu-ţi face griji.

Soldat: Aha. Doar că ele acolo nu stau pentru război.

Citește și: Volodimir Zelenski vrea URGENT discuţii cu Vladimir Putin: „Situaţia e critică”

Soţie: Nu pentru războiul cu Bielorusia, pentru că Bielorusia se va alipi şi singură imediat ce va avea nevoie Putin de asta.

Soldat: Păi să se alipească odată, de ce trebuie noi singuri aici să ne dăm duhul, la mama naibii?

Soţie: În cazul acesta va trebui să se împartă victoria cu ei, ce nu ți-e clar?

Soldat: Aha, victorie, noi aici încă nu am câştigat nimic.