Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Paște: „Nu vă e rușine? De când se mănâncă și sarmale de Paște?”

Dana Budeanu se pregătește de Paște, iar cu această ocazie le-a transmis un mesaj femeilor care nu gătesc pentru această sărbătoare.

13 apr. 2023, 15:33
Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Paște: „Nu vă e rușine? De când se mănâncă și sarmale de Paște?”
Dana Budeanu, despre femeile care nu gătesc de Paște

În stilul ei specific, Dana Budeanu le-a transmis femeilor care aleg să nu gătească de Paște. Chiar dacă până acum nu a vorbit deloc despre calitățile sale de bucătăreasă, vedeta le apreciază foarte mult pe doamnele care gătesc în această perioadă, iar pe cele care nu o fac le cataloghează drept „amețite”.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a scris Dana Budeanu pe pagina oficială de Facebook.

Vedeta nu i-a uitat nici pe bărbați, fiind de părere că aceștia nu au ce căuta în bucătărie, mai ales de Paște.

Citește și: EXCLUSIV! Dana Budeanu o desființează pe Clotilde Armand: „Dacă nu ai avut instinct atunci, ce instinct o să ai tu, în care eu va trebui să am încredere în 2024”

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună.

>. Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște?

De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, spunea Dana Budeanu într-un clip pe YouTube.

Citește și: Carmen Iohannis, criticată dur de Dana Budeanu pentru ținutele purtate în Emiratele Arabe

Dana Budeanu critică vedetele care devin gospodine peste noapte

La sfârșitul lunii martie, vedeta a lansat un verdict adresat creatoarelor de conținut care ar fi devenit gospodine peste noapte.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz?

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei. Apropo, nu mai fierbe pastele 18 minute.

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor”, a spus Dana Budeanu.