EXCLUSIV! Dana Budeanu o desființează pe Clotilde Armand: „Dacă nu ai avut instinct atunci, ce instinct o să ai tu, în care eu va trebui să am încredere în 2024”

Dana Budeanu a criticat dur decizia PNL de a susține candidatura lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Aceasta este de părere că alegerile au fost fraudate.

11 apr. 2023, 23:55
EXCLUSIV! Dana Budeanu o desființează pe Clotilde Armand: „Dacă nu ai avut instinct atunci, ce instinct o să ai tu, în care eu va trebui să am încredere în 2024”

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre prezența lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Aceasta a subliniat că membrii PNL ar fi trebuit să se revolte în fața acestei decizii.

Citește și: EXCLUSIV! Dana Budeanu vrea modelul polonez. Ce ar trebui România să facă în fața Ucrainei. „Gata, închideți granițele”

„Reiterez întrebare: cine a hotărât ca doamna să Armand să candideze din partea PNL? USR nu există. USR nu a existat niciodată și nu va exista niciodată. USR este o balama creată, de sistem punct. Că tot plânge Sandală prin cartier că nu știu ce face SRI-ul astăzi. Taci din gură, care e SRI-ul astăzi? Hai să vorbim de fostul SRI. Da…ei sunt o balama creată de sistem, așa cum este și AUR

Deci prima întrebare este cine a pus-o candidat la PNL. A doua întrebare este cine s-a răsculat, în momentul în care fostul candidat care era pe toți stâlpii, domnul Stamule a dispărut. Pentru că Rareș Bogdan a mers în tandem. Ei erau în pregătire, pentru că oamenii aveau o organizare de șantier, făcută clar, cu candidați, cu etc. Că doar nu umblau de tâmpiți să lipească pe stâlpi. Cine s-a opus din PNL acestei candidaturi și candidaturii lui Nicușor Dan. Nimeni. Ani de zile nimeni. Și nu ani de zile, atunci. Că atunci e important. Că tu dacă nu ai avut instinct atunci, bă ca membru PNL, ca vicepreședinte PNL. Dacă nu ai avut instinct atunci, ce instinct o să ai tu, în care eu va trebui să am încredere în 2024?

Când tu ai pus așa: unul pe care nu știm cum îl cheamă la Sectorul 2, care a apărut peste noapte și a câștigat, pe asta, Clitori (n.r. Clotilde) la Sectorul 1, a ieșit cum a ieșit. Că acum dacă mai avem o urmă de îndoială că a fost fraudă la alegerile de la Sectorul 1, înseamnă că suntem toți niște imbecili. Și asta este, ne punem o talangă de gât, cu „imbecili pe o plăcuță și mergem prin oraș. Adică..n-ai cum. A dispărut procurorul?! Păi ce suntem de la spitalul 9, de nebuni?! Nu se poate! Hai să ne trezim un pic. Fostul DNA nu s-a trezit, dar eu am mare încredere în actualul. Nu s-a se sesizat nimeni atunci. Acum vreo șașe lunițe, nu mai devreme, au început să protesteze prin PNL că ei se dezic un pic așa de Nicușor, dar nu de tot, dar puțin, dar nu știu ce și mai mult de Clotilde.”, a comentat Dana Budeanu.

Dana Budeanu nu vrea să iasă pe stradă în Sectorul 1

„Atenție! După trei ani în care PNL, pentru că fără PNL ăștia nu existau, a îngropat toată România. Atenție, nu numai aici, la Brașov, la Timișoara, peste tot pe unde au pus primari! Acum ne trezim după trei ani că ăștia protestează. La PNL sună cineva din exteriorul PNL și hotărăște. La sectorul unu este un concubinaj fantastic, cu domnu Mexicanu`. Mănâncă toată lumea bine, toată lumea. Bine…„spre binele locuitorilor”. Noi suntem într-o groapă de gunoi, nu știu dacă ați văzut? Eu locuiesc în sectorul 1, eu nu ies pe stradă nici măcar 10 pași, pentru că știu ce este pe stradă.”, a declarat Dana Budeanu pentru România TV.

Citește și: Dana Budeanu, analiză tranşantă a societăţii româneşti la trei ani de la declanşarea pandemiei: „Omul trebuie ţinut puţin în braţe după o astfel de perioadă, nu poţi continua cu aceleaşi reguli. S-a urmărit cultivarea urii”