Ce părere are Dani Oțil despre terapia de cuplu: „Mai mult de jumătate din terapeuți sunt niște impostori”

Dani Oțil a vorbit sincer despre terapia de cuplu, dar și despre cât de mult este afectat de hate-ul din mediul online. Prezentatorul nu are o părere foarte bună despre terapeuți, iar internauții nu îi dau deloc emoții.

06 feb. 2024, 15:45
Ce părere are Dani Oțil despre terapia de cuplu: „Mai mult de jumătate din terapeuți sunt niște impostori”
Ce părere are Dani Oțil despre terapia de cuplu: „Mai mult de jumătate din terapeuți sunt niște impostori”

Dani Oțil a mărturisit că citește toate comentariile și mesajele pe care le primește și că îl afectează doar răutățile gratuite, lansate fără a ști cu adevărat realitatea. Prezentatorul consideră că hate-ul există dintotdeauna, însă acum acesta nu se mai rezumă la discuțiile din fața televizorului, ci ajunge direct la cel criticat prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și: Scandal în direct între Ștefan Bănică și Dani Oțil. ”La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

Ce părere are Dani Oțil despre terapia de cuplu și hate-ul din online

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România și o vedetă prezentă în mediul online. Ca mai toate persoanele cunsocute, nici el nu este ferit de hate, însă nu este deranjat decât de criticile și jignirile gratuite.

Eu, care citesc toate comentariile și mesajele, chiar văd niște lucruri grozave. 4% chiar mă afectează, dar mă afectează cele gratuite. Sau oamenii care nu au înțeles ce am zis, scot din context ceva și scriu o jumătate de pagină judecându-te pentru ceea ce tu nu ai zis. Dacă le răspunzi sau îi rogi să se uite la tot contextul, în 90% din cazuri ei îți cer scuze sau chiar continuă discuția cu tine. Este încă un semn bun, dar va veni și momentul în care ne vor băga o șurbelință în gât înainte să citească tot contextul”, a declarat Dani Oțil, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Prezentatorul „Power Couple” are o comunitate online de peste 620.000 de urmăritori pe Instagram. La rândul ei, soția lui, Gabriela Prisăcariu, are peste 225.000 de urmăritori pe aceeași platformă. Așadar, sute de mii de oameni își dau cu părerea zi de zi pe profilele lor, însă cuplul a învățat să ignore cârcotașii și să se lanseze în disucții doar în cazuri rare.

Dani Oțil are o părere foarte clară și despre terapia de cuplu și terapeuți. Realizatorul TV este de părere că mulți specialiști din zilele noastre sunt impostori, însă nu neagă beneficiile terapiei.

Eu cred că mai mult de jumătate din terapeuți sunt niște impostori. Nu cred în terapia de pe TikTok. Sunt convins că a vorbi cu cineva ajută. Adică eu îi văd. Sunt ca antrenorii de fitness. Adică nu toți te ajută să faci mușchi sau să slăbești. Dacă treci de impostori și dai de cineva bun, da, probabil funcționează. Dar văd că e la modă acum, ăștia tineri toți aveți probleme de rezolvat. N-ați apucat să munciți nici cinci ani și deja aveți anxietate de muncă”, a mai spus Dani Oțil.

Citește și: Cum arată vila lui Dani Oțil din Corbeanca. Este vecin cu Răzvan Simion, colegul de la matinalul de la Antena 1