Ce părere are Mihai Albu despre participarea Iuliei Albu la „America Express” : „ Eu mă ocup cu ceva. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”

Iulia Albu a acceptat provocarea America Express, unde va participa alături de noul ei partener. Iată ce părere are Mihai Albu despre acest lucru și unde va sta fiica lor pe parcyursul filmărilor.

22 mai 2023, 17:33
Ce părere are Mihai Albu despre participarea Iuliei Albu la „America Express” : „ Eu mă ocup cu ceva. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu”
iulia albu - Mihai ALbu - America Express

Iulia Albu este una dintre vedetele care vor particila în următorul sezon „America Express”. Aceasta va intra în aventură alături de iubitul ei, iar cei doi par cât se poate de pregătiți pentru a trece toate probele de foc. Ce părere are Mihai Albu?

„Este oficial #teamMAIIA America Express începe ACUM! El este Mike si, chiar dacă îmi cânta la vioara nu întotdeauna îmi cânta si in struna. My Partner in craziness and life. Nu sunteți pregătiți pentru ce urmeaza!”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Iulia Albu şi iubitul ei vor participa la America Express. Care sunt celelalte două echipe dezvăluite

În acest context, Mihai Albu și-a exprimat opinia cu privire la participarea fostei neveste la acest show, dar a oferit și detalii legate de ce se va întâmpla cu fiica lor Mikaela în toată perioada când mama ei va fi la filmări. Designerul a mărturisit că încă nu a fost contactat de Iulia Albu pentru a stabili exact unde va sta Mikaela pe parcursul filmărilor pentru AMerica Express. Mai mult. Mihai Albu a mai dezvăluit că și el a fost invitat să participe la acest show, însă a refuzat această ofertă.

„Nu s-a stabilit (n.r.: unde va rămâne Mikaela în timp ce Iulia Albu va fi la America Express). Probabil că va sta și la mine, nu, nu m-a contactat. Eu am vorbit cu fetița. Mi-a zis că o să vină și pe la mine, cam așa ceva. Probabil că va sta la bunici (n.r.: la părinții Iuliei), așa cred. Probabil are un program deja stabilit. Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”, a declarat Mihai Albu, pentru FANATIK.

Jurnaliștii l-au întrebat pe Mihai Albu dacă este de părere că Iulia va reuși să ajungă departe în acest concurs. La aceasta întrebare, creatorul a oferit un răspuns cât se poate de surprinzător. El a afirmat că nu o cunoaște pe Iulia și că îi este greu să facă afirmații în acest sens. Totuș, a mai afirmat faptul că cel mai probabil vedeta nu va avea probleme dat fiind că va fi însoțită de noul ei partener.

„Nu, nu o cunosc, nu pot să-mi dau cu părerea. Eu nu am urmărit niciodată. Nu prea știu despre ce e vorba. Are suport, pleacă cu iubitul ei, probabil că așa, în familie, o să se descurce foarte bine”, a mărturisit Mihai Albu.

Acesta a dezvăluit că și lui i s-a propus să participe la un astfel de show-concurs, însă a refuzat această ofertă, dat fiind că este un om foarte ocupat. Acesta a spus că, din punctul lui de vedere, acest tip de show este potrivit pentru cei care nu au un loc de muncă.

„Mi s-a propus să particip, dar nu am acceptat.  Eu mă ocup cu ceva, am serviciu. Eu nu pot lipsi așa, la nesfârșit. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu și au un program lejer. Au un program extraordinar de flexibil. Eu nu am un așa un program. Cei care se ocupă… Nu vreau să fiu malițios. Cumva e o continuare a influencingului, a activității lor. Nu cred că la un asemenea show poate să participe cineva care are serviciu, care are o ocupație permanentă”, a mai spus Mihai Albu despre America Express, pentru FANATIK.

Designerul de pantofi a explicat că este un om destul de ocupat, mai ales pentru că afacerea lui merge ca pe roate. Acesta a dezvăluit că lucrează și cu cliente din străinătate, nu doar din România, ceea ce îi ocupă și mai mult programul.

„Lucrurile au început să se învârtă mai bine. Este ok. Suntem cu colecția primăvară-vară, a început să meargă bine. Am clienți și din afară. Am multe cliente românce, dar care sunt plecate de mult și mă cunosc. Mi-au făcut și publicitate pe acolo. Observ, când vin comenzi pe site, nume care nu sunt românești. De unde au aflat că altfel nu se poate. Presupun că de la cunoștințele lor românce”, a încheiat Mihai Albu.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu: „Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA”