Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe, după divorţ: „N-am resentimente”

Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe, după divorţ. Deși se consideră trădată și a transmis că o împăcare este imposibilă, impresara surprinde în altă privinţă. Vrea să se ocupe în continuare de cariera de antrenor a lui Reghecampf, în calitate de agent. 

26 oct. 2021, 09:17
Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe, după divorţ: „N-am resentimente”
Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe

Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe.  Vedeta îl impresariază în acest moment pe soţul ei şi spune relația profesională ar putea supraviețui, deoarece nu are resentimente.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declarația care schimbă tot. Ce simte, de fapt, sexy-impresara acum pentru Reghe: Este o viață de film!

Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe

Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc.

Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale

Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Impresara, aflată în plin scandal de divorţ de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a venit însoţită la lansarea de sâmbătă seara, din Mall Băneasa, de fiul lor.

Băiatul, în vârstă de 12 ani, e vizibil marcat de divorţul părinţilor săi. Momentul sfâşietor a venit atunci când Anamaria Prodan a luat cuvântul şi a vorbit în public despre Laurenţiu ­Reghecampf. Vizibil afectat, băieţelului i s-au umplut ochii de lacrimi amare.

Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, a spus Anamaria Prodan, în faţa celor prezenţi, care au rămas fără cuvinte. Vedeta spune că a trecut peste momentul şocant când a aflat că soţul său a depus actele de divorţ, cu ajutorul mamei sale, care i-a apărut în vis.

Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă.

Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni!

În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a declarat Anamaria Prodan.