Ce pastilă misterioasă a luat Messi înaintea meciului cu Leverkusen VIDEO

Lionel Messi a făcut un meci excepţional în meciul cu Leverkusen intrând în istorie ca fiind primul jucător care marchează 5 goluri într-un meci de Liga Campionilor. Există şi cârcotaşi care vor să îi umbrească argentinianului performanţa.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 12:29
Ce pastilă misterioasă a luat Messi înaintea meciului cu Leverkusen VIDEO

Un filmuleţ cu Lionel Messi luând o pastilă înainte de Barcelona – Bayer Leverkusen, face înconjurul lumii. Cârcotaşii îl acuză pe argentinian că a apelat la “practici interzise” pentru a marca cinci goluri şi să intre în istoria Champions League.

Faza din tunel a fost surprinsă de camerele TV şi a ridicat un mare semn de întrebare. În timp ce echipele se aflau pe culoarul ce duce spre teren, o persoană din staff-ul catalanilor i-a dat o pastilă atacantului argentinian.

Catalanii se apără totuşi şi spun că Lionel Messi avea dureri de cap înaintea meciului şi pentru asta a cerut o pastilă.

Pe Leo îl durea tare capul, de aceea a cerut o pastilă care să-l ajute să-i treacă. Asta a fost tot, nimic altceva„, a fost explicaţia dată de cei de la Radio Catalunya.