Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina a cucerit TikTok-ul. Uite cât de simplu se prepară VIDEO

Bunica Gherghina, care este deja celebră pe TikTok, le-a dezvăluit fanilor reţeta sa specială de biscuiţi. Se prepară foarte uşor şi sunt incredibil de delicioşi. Reţeta bunicii face deja furori în mediul online.

22 iul. 2022, 10:31
Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina a cucerit TikTok-ul. Uite cât de simplu se prepară VIDEO
Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina a cucerit TikTok-ul

Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina a cucerit TikTok-ul. Pentru prepararea celebrilor biscuiţi, bunica Gherghina a avut nevoie doar de câteva ingrediente.

Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina. Cât de simplu se prepară

Citeşte şi Tartă de piersici, desertul aromat de vară pe care e musai să-l încerci. Reţeta pas cu pas

Ingredientele de care aveţi nevoie sunt următoarele: ulei, zahăr, făină, sare, vanilie, bicarbonat, drojdie, lapte fierbinte, 8 ouă,2 căni de zahăr.

„Ia să vedeți voi ce biscuiți vă face mamaie aici, o bunătate! Mai întâi vă prezit ingredientele: ulei, zahăr, făină, sare, vanilie, bicarbonat, drojdie, lapte fierbinte, 8 ouă,2 căni de zahăr.

În acest ibric se pune o ceșcuță de lapte fierbinte în care se pune o lingură de bicarbonat. Amestecăm și punem aici, peste zahăr vanilie, o linguriță de sare și cele 8 ouă. Trebuie să punem aceste cantități pentru ca rețeta normală să iasă bine.

Acum o să frământăm, Punem drojdia și 3 căni de făină. Frământăm bine și lăsăm la odihnit. Acum lăsăm coca să se odihnească o oră. Orice cocoloș de cocă în dăm prin făină, înainte să-l băgăm în mașină. Apoi punem totul pe tavă și dăm la cuptor pentru 15 minute, la 250 de grade. Ia uitați ce frumusețe a ieșit!”, a spus bunica Gherghina într-un filmuleţ postat pe TikTok.

Citeşte şi Îngheţată de casă cu banane şi fructe de pădure. Reţeta Cristinei Şişcanu de desert pentru cei care ţin dietă

@bunica.gherghina BISCUIȚI DE CASĂ‼️ 🤗❤️ #pentruvoi🤩 #pepsitwist🍋 #pentrutine #văpupămamaia😌 #grandma❤️👵 #biscuits ♬ sunet original – ❤️Bunica Gherghina❤️