Ce pensie încasează lunar Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a dat lovitura pentru că a fost europarlamentar

Gigi Becali încasează lunar mai mult decât s-ar aștepta oricine! Latifundiarul din Pipera a fost europarlamentar, iar acesta este unul dintre motivele pentru care încasează o pensie consistentă în fiecare lună. Pe lângă astea, Becali mai are și o pensie privată. Află toate detaliile mai jos.

15 ian. 2024, 16:29
Ce pensie încasează lunar Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a dat lovitura pentru că a fost europarlamentar
Gigi Becali, scandal uriaş înainte de Crăciun. Ginerele şi fata lui au de suferit: "Hal de oameni! I-am dat în judecată!"

Gigi Becali are 65 de ani, însă duce un trai regesc, după cum toată lumea știe. Patronul FCSB a fost europarlamentar, astfel că, pensia venită pe acest palier nu este una mică. Se pare că Becali încasează o pensie lunară de 2.500 de euro, iar pe lângă aceasta, ar mai avea și o pensie privată.

Citește și Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. „M-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgenţă la Floreasca”

Referitor la pensia privată, patronul FCSB începuse să cotizeze încă din anul 2008 la un fond privat. În fiecare lună, cotiza câte 50.000 de euro.

În condițiile în care Gigi Becali nu a întrerupt procesul de cotizație, atunci latifundiarul din Pipera ar putea încasa câte 45.000 de euro, conform ProSport.ro.

În cadrul unei emisiuni, Becali a vorbit despre cel mai mare păcat pe care l-ar fi avut. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că cel mai mare păcat ar fi lăcomia.

”Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia”

Când vine vorba de ispite, patronul FCSB a susținut că de ele „nu ne putem feri niciodată”.

De asemenea, patronul FCSB a vorbit despre spiritualitate. A transmis că fiecare om ar trebui să mulțumească Divinității pentru orice primește, rău sau bun și a precizat cât de puternică poate fi o rugăciune.

„Făceam poate nici nu prea am știut. Înjuram. Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacomi de bani acum, sunt lacom de Hristos.

De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap.

Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur. Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la el.

Toate sunt spre folosința ta. Dumnezeu nu dă nimic fără folos.

Citește și Un nou proces pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera spune că este o răzbunare: ”Să se ducă să urle la curbubeu. Pe mine nu mă interesează”

Depresia aia unde medici nu găsesc nimic, aia e depresie care vine din gândurile necuraților, gânduri, gânduri și nu mai poți să dormi. Și iei droguri din alea de somnifere să dormi și capul să nu mai gândească”, a spus Becali, la Teo Show.