Ce pensie primeşte de la stat Vica, soţia lui Dumitru Dragomir. „Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesionistă de Fotbal, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit ce pensie încasează lunar de la stat, dar și cât primește soția lui, care a fost cadru didactic.

30 ian. 2024, 21:31
Ce pensie primeşte de la stat Vica, soţia lui Dumitru Dragomir. „Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună!”
Ce pensie primeşte de la stat Vica, soţia lui Dumitru Dragomir. "Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună!"

Ce pensie primeşte de la stat Vica, soţia lui Dumitru Dragomir.  Cei doi au 52 de ani de căsnicie! „Am pensie bună că acum mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele mele de când s-au înființat. Niciun leuț! Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii. Iau trei pensii, dar asta e altceva. Legale toate! Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani. Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute. Cei doi s-au căsătorit în 2013 şi au doi copii FOTO

„Aș putea trăi, fără să exagerez cu nimic, împreună cu nevasta mea, dacă aș plăti chiria și medicația, că suntem bătrâni, n-aș cheltui mai mult de 5.000-6.000 de lei pe lună. Niciodată nu am bani, pentru că atunci când am excedent dau la nepoți”, a mai spus fostul şef al LPF.

Citeşte şi: Teodora Stoica, în lacrimi pe reţelele sociale. Mesaj emoţionant transmis de fiica lui Meme: „Să îi mulţumiţi lui Dumnezeu!” VIDEO

Acum ceva timp, Dumitru Dragomir a dezvăluit că, deși au existat destule ocazii, el nu i-a fost infidel soţiei sale.

„Soția mea a fost o sfântă, eu nu. Bărbatul trebuie să aducă, am avut o educație țărănească, iar femeia să aibă grijă de bărbat și de casă. Doar de ea am fost mulțumit în cursul vieții mele.  O iubesc mai presus decât pe părinții mei, mai presus decât pe mine și pe Dumnezeu! Eu am fost țăran cu educație. Nevasta e sfântă! Dacă am supărat-o, îi cer scuze din când în când, chiar și la emisiuni. O iubesc ca în prima zi. Sunt cel mai prost bărbat, n-am înșelat-o pe nevastă niciodată! Tentații am avut, dar am pus frână de fiecare dată. Câteodată, îmi pare rău, dar acum e prea târziu să mai încerc. Mama copiilor mei este o sfântă. Ea s-a ocupat de educația copiilor, fiind cadru didactic”, a spus Dumitru Dragomir.