Ce personalitate ai in funcţie de anotimpul în care te-ai născut

In care dintre cele patru anotimpuri v-ati nascut? Potrivit unui studiu, anotimpul in care se naste o persoana influenteaza personalitatea lui, mai tarziu in viata.

13 mart. 2023, 06:00
Ce personalitate ai in funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Anotimpul naşterii spune multe despre fiecare. In cadrul studiului au fost analizati peste 400 de participanti nascuti in cele patru anotimpuri. Liderul echipei de cercetatori, Xenia Gonda, a declarat ca sezonul in care ne-am nascut afecteaza neurotransmitatorii precum si dopamina si serotonina care controleaza starea de spirit.

De aceea, oamenii de stiinta cred ca anotimpurile pot avea un efect de durata asupra personalitatii noastre. In urmatoarele randuri puteti vedea ce personalitate aveti in functie de sezonul in care v-ati nascut.

Horoscop. Trei zodii care vor avea cinci ani de belşug. Primăvara din 2023 le aduce primii „ghiocei” în cont

Primavara
In cazul in care v-ati nascut in una dintre lunile de primavara, aveti o personalitate extrovertita, foarte pozitiva, dar cadeti si in depresie. Persoanele nascute in primavara sunt mult mai pozitive, spre deosebire de cei nascuti in alte anotimpuri. Sunt extrem de entuziasti, dependenti de munca si isi exprima cu usurinta ideile lor, unii avand un talent artistic.

Vara

Oamenii care s-au nascut in timpul lunilor de vara au frecvente modificari ale dispozitiei. Extrem de temperamentali, sunt sensibili si sunt mult mai predispusi la anxietate, spre deosebire de cei nascuti in toamna, iarna sau primavara. Uneori pot avea sentimente contradictorii, dar au mult talent si un grad de inteligenta ridicat, totusi in dragoste le merge cam rau.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Toamna

Oamenii nascuti in sezonul de toamna sunt predispusi la depresie, insa sunt persoane foarte creative si active din punct de vedere fizic. Nu le place sa se plictiseasca, astfel ca mereu isi gasesc cate ceva de facut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.