Ce personalitate ai în HOROSCOPUL EGIPTEAN

Cerul, stelele şi Zeii se unesc pentru a-ţi spune ce fel de persoană eşti şi cum te descurci în iubire şi muncă. Descoperă ce personalitate ai în Horoscopul egiptean.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 19:03
Ce personalitate ai în HOROSCOPUL EGIPTEAN

Ce personalitate ai în HOROSCOPUL egiptean? Ţi-ai pus vreodată această întrebare? În Egiptul Antic, la naşterea fiecărei persoane i se punea numele unei zeităţi. În funcţie de data în care s-a născut fiecare, există anumite caracteristici pe care oamenii le-au primit de-a lungul timpului de la Zei. Descoperă ce ai moştenit de la zeii egipteni şi ce personalitate ai în Horoscopul egiptean.

FIII LUI BASTET (16 IANUARIE – 15 FEBRUARIE)
Bastet era zeiţa-pisică la egipteni. La fel ca pisicile, cei născuţi în această perioadă au moştenit de la zeiţa lor prudenţa, inteligenţa şi uneori chiar viclenia cu care acţionează pentru a-şi atinge scopurile. Fiii lui Bastet sunt deţinătorii unor calităţi uluitoare de clarviziune, care ar face pe oricine să tremure în faţa lor. Misiunea lor pe Pământ este să creeze şi să inoveze în mod constant, chiar şi în relaţiile de amor.

FIII LUI SELKET (16 FEBRUARIE – 15 MARTIE)
Simbolul pentru cei născuţi în această perioadă este mama Selket. Sunt asociaţi cu agricultura şi munca grea în general. Persoanele protejate de Selket fac paşi puţini înainte, dar fermi. Au o forţă fizică copleşitoare, multă energie vitală însă sunt destul de clasici şi de tradiţionalişti în viaţa de zi cu zi. Misiunea lor pe Pământ este să le arate celorlalţi cum trebuie să acţioneze din inimă, dezinteresat.

FIII LUI APEP (16 MARTIE – 15 APRILIE)
Şarpele sacru are o inteligenţă extraordinară şi o foloseşte în scopuri de multe ori machiavelice. Ştiu când şi cum să improvizeze, sunt buni oratori, capabili să câştige rapid un public de partea sa. Au o minte deschisă, sunt flexibili şi disponibili şi chiar capabili să rezolve probleme extrem de complexe. Misiunea lor este să îi conducă pe ceilalţi, să îi ajute să înveţe să se descurce singuri şi să reuşească în viaţă fără prea multă patimă şi privire spre trecut.

FIII LUI PTAH (16 APRILIE – 15 MAI)
Ptah, deschizătorul de drumuri, este asociat cu fertilitatea, cu maternitatea, cu protecţia, este totodată emblema moralei şi a longevităţii. Aceste persoane sunt umile şi sufletiste şi îşi apără cu dinţii persoanele iubite. Misiunea lor este să îşi pună ideile în practică în mod organizat şi să îi organizeze pe ceilalţi, să îşi controleze încăpăţanarea şi să înveţe să fie maleabili în majoritatea situaţiilor conflictuale.

Citeste mai mult in RevistaTEO