Ce pietre preţioase îţi aduc noroc în viaţă, în funcţie de zodie

Pietrele semipreţioase şi pretioase au propria lor energie care se pliază, în mod diferit, pe fiecare persoană, în funcţie de zodie. Iată care sunt pietrele care aduc noroc fiecărui semn zodiacal!

RomaniaTV.net
01 feb. 2014, 07:43

BERBEC: carneolul

Carneolul, o piatra de culoare sangerie, dar intr-o nuanta mai deschisa, aduce armonie berbecului si protejeaza de energii negative. Fiind o piatra evoluat intr-un mineral cu proprietati de vindecare, carneolul revitalizeaza mintea si trupului, oferind berbecului energia emotionala de care are nevoie, mai ales atunci cand se afla in fata unor provocari publice. Este o piatra care „incalzeste”, fiind eficienta in procesul de meditatie si introspectie. Capacitatile de vindecare ale carneolului sunt dovedite in lupta cu afectiunile renale, ale vezicii urinare, cu astmul, dar si cu durerile menstruale. Totodata, inlesneste capacitatile de comunicare ale berbecului, care capata mai multa incredere in fortele proprii si mai multe putere de convingere, mai ales daca se afla in fata unui grup mai mare de oameni caruia trebuie sa-i influenteze actiunile intr-un anumit fel.

TAUR: cuartul roz

Cuartul roz este piatra iubirii pure, fiind o bogatie a naturii care promoveaza comunicarea si armonia, energia cuartului roz fiind potentata atunci cand este purtata de un nativ al zodiei taur. Aceasta piatra ajuta la reducerea stresului si la atenuarea sentimentului de frica. Totodata, cuartul roz ajuta taurul pentru care proprietati de calmare a iesirilor temperamentale la care este susceptibil nativul acestei zodii. Cuartul roz stimuleaza creativitatea si creste capacitatea intelectuala, dar ofera si calm, motiv pentru care este numai bun de purtat de catre taurul care trece prin perioade emotionala mai grele.

GEMENI: agatul

Agatul este o piatra semipretioasa cu rol de inradacinare. Creeaza stabilitate gemenilor si il „impamanteneste”, ajutandu-i sa-si gaseasca echilibrul interior, desi sunt firi puternic duale. Agatul este o piatra cu capacitati de vindecare, avand si proprietati de alungare a energiilor negative pentru care, din firea lor, gemenii reusesc sa le atraga asupra lor. Agatul stimuleaza capacitatea analitica a geamanului si ajuta la crearea unui echilibru intre sinele lui emotional, intelectual, spiritul si fizic.

RAC: piatra lunii

Cu un luciu sticlos, usor perlat, piatra lunii actioneaza ca un ghid spiritual pentru rac si ii deschide poarta de acces catre subconstient. Piatra lunii, indiferent de culoarea sa, contribuie la reducerea starilor de anxietate si a celor conflictuale, favorizand totodata refacerea dupa perioadele de boala, precum si regenerarea organelor. Mai mult, este o arma buna in timpul dietelor si ajuta la scaderea in greutate. Totodata, piatra lunii, purtata de un nativ al zodiei berbec, are capacitatea de a absorbi durerea, fie ea fizica, fie emotionala.

LEU: diamantul

Numele diamantului vine din grecescul „adamas” care inseamna de neinvins, indestructibil, exact cum este si piatra pretioasa. Diamantul purtat de un nativ al leului ii potenteaza capacitatile specifice zodiei: instinctul de lider si sansele de succes. Diamantul intareste nervii si are o mare putere de vindecare sau, cel putin, atenuare in cazurile de epilepsie si chiar cancer. Un leu care poarta un diamant este mai ferit de afectiunile organelor digestive si de accident vascular cerebral, in timp ce, spiritual, ii potenteaza increderea in sine, ii confera o mai mare deschidere spirituala si il ajuta sa gandeasca mai clar.

FECIOARA: peridotul

Aceasta piatra semi-pretioasa atrage asupra purtatorului fecioara prosperitate, fertilitate. Peridotul poate actiona ca un al treilea ochi pentru nativii din fecioara, avand capacitati vizionare, de intelegere profunda a lumii din jur. Totodata, ajuta la reducerea trairilor negative, precum furia, anxietatea si gelozia. Transmite, totodata, energii pozitive sistemului circulator si ajuta la regenerarea tesuturilor. Peridotul purtat de o fecioara amplifica abilitatile psihice de meditatie si concentrare, curatand aura si energizand chakrele mijlocii.

BALANTA: opalul

Opalul potenteaza capacitatile purtatorului, fiind recomandat balantelor, caci in prezentat acestora puterea acestei pietre este cu adevarat valorificata. Purtat de o balanta, opalul scade inhibitia si dezvaluie emotiile reprimate, aducand impacare sufleteasca si mai mult echilibru. Sporeste creativitatea, dar si energia fizica. Opalul este si un element care protejeaza balanta de energiile din jur, conferind stabilitatea de care aceasta are atata nevoie.

Continuarea pe Lyla.ro.