Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a spus tot: „Era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul”

Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a făcut noi mărturisiri în legătură cu ziua în care viața avea să i se schimbe total. Vedeta a dezvăluit inclusiv planurile pe care le avea soțul ei după atacul violent și brutal.

04 sept. 2023, 16:42
Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a spus tot: „Era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul”
Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția

Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Nu au trecut nici trei luni de când Dana Roba a fost bătută cu sălbăticie de soțul ei în dormitorul conjugal. Make-up artista susține că el nu avea de gând să facă închisoare, ci plănuia să fugă în Germania. Dana Roba a făcut și o paralelă cu cazul Elodiei Ghinescu.

Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția

Nu era dispus să facă închisoare! El a crezut că o face pe Elodia, nu știu, a crezut că o să fie al doilea polițist care o face pe Elodia. El o crezut că fuge, era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul, este filmat pe stradă cum fuge cu bagajul, aștepta pe cineva în fața blocului să vină să-l ducă în Germania, dar nu a mai venit cineva după el.

El a rămas acolo, apoi a urcat la mine și a întrebat dacă am murit. El când a plecat cu fetele la sat, eu am adormit instant, am dormit patru ore. Dumnezeu m-a adormit și eu am auzit când el a venit și a băgat cheia în ușă”, a declarat Dana Roba, la o emisiune TV.

Citește și: Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii

Dana Roba s-a enervat și a părăsit platoul emisiunii moderate de Mădălin Ionescu. Soțul Cristinei Șișcanu a adus în discuție un subiect sensibil pentru vedetă, și anume relația cu Nicolae Guță, cu care a fost împreună acum mult timp.

Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei…erai o femeie cu experiență”, a început Mădălin Ionescu. Prezentatorul a fost imediat întrerupt de make-up artist.

Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(…)!”, a fost reacția Danei Roba.