Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”

Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, se află de mai mult timp în conflict cu Dana Roba, una dintre fostele iubite ale celebrului manelist, care trece prin momente delicate după ce a fost agrsată de soţ.

28 aug. 2023, 18:45
Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”
Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. "Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!"

Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. Narcisa Balaban a postat mai multe video-uri pe TikTok în care face acuzații grave la adresa Danei Roba. Mai exact, susţine că Beniamin, actualul iubit al Danei Roba, era amantul ei încă de când aceasta era căsătorită, iar din banii pe care i-a strâns din donațiile pentru intervenții și tratamente costisitoare i-ar fi achiziționat acestuia o mașină!

Citeşte şi: Dana Roba a postat un mesaj cutremurător pentru fostul soț, la trei luni după ce acesta a băgat-o în comă: „Crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat”

„Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții”, a spus Narcisa Balaban.

Citeşte şi: Povestea emoționantă de iubire dintre Dana Roba și noul ei iubit. S-au reîndrăgostit după 14 ani, în timp ce ea era pe patul de spital

Dana Roba nu a dorit să comenteze acuzaţiile pe care i le-a adus Narcisa Balaban: „Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”.