Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț, după ce bărbatul a agresat-o și a lăsat-o cu urme adânci pe viață: „Nu sunt pregătită pentru așa ceva”

Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț care a agresat-o și i-a lăsat cicatrici pe viață. Ce a declarat aceasta înainte de a-și vedea fostul partener.

23 aug. 2023, 21:39
Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț, după ce bărbatul a agresat-o și a lăsat-o cu urme adânci pe viață: „Nu sunt pregătită pentru așa ceva”
Dana Roba, prima întânire cu Daniel Balaciu, cel care a fost la un pas de a o omorî

Dana Roba a fost chemată, miercuri, la Tribunal, iar ea s-a prezentat. Chiar dacă nu și-ar fi dorit să îl mai vadă vreodată pe cel care a mutilat-o, make-up artista s-a conformat.

Potrivit wowbiz.ro, aceasta a avut emoții în timp ce aștepta să intre în sală. Totdată, același lucru l-a spus și reporterilor, înainte de a se întâlni cu fostul soț. Dana Roba a mărturisit că îi este foarte greu să își găsească cuvintele.

Citește și: Povestea emoționantă de iubire dintre Dana Roba și noul ei iubit. S-au reîndrăgostit după 14 ani, în timp ce ea era pe patul de spital

„Da (n.r este prima confruntare față în față). Dar vorbim după pentru că am niște emoții foarte mari și nu sunt pregătită pentru așa ceva, dar sper că după ce…”, a declarat Dana Roba.

Vedeta nu ar fi vrut să se mai întâlnească cu Daniel Balaciu, doar că legea i-a cerut și s-a conformat. Se temea să nu i se facă rău din cauza acestei întâlniri. Ea se gândea că va apela la ambulanță.

Citește și: Nici nu a divorțat de actualul soț și deja se gândește la căsătorie. Dana Roba vrea să facă marele pas alături de noul ei iubit, Beniamin: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”

„Am emoții să mă întâlnesc cu el, pentru că mi se pare că mă întâlnesc cu un monstru. Nu îmi face plăcere să mă văd cu acest monstru, dar dacă așa spune legea și trebuie să mă duc la întâlnire mă duc.

Eu sper să nu mi se facă rău, dar în cazul în care mi se face rău o să chem o ambulanță pentru că nu am voie să mă necăjesc, nu am voie să mă stresez. Eu cred că Dumnezeu va pune îngerii lui cu mine și sper că o să fie bine”, a declarat Dana Roba.