Ce planete sunt retrograde în decembrie 2023. Cu ce planete intrăm în retrograd în noul an și cum ne influențează

Iată care sunt planetele care ies din retrograd, care intră în retrograd și care rămân retrograde până în 2024.

09 dec. 2023, 07:04
Ce planete sunt retrograde în decembrie 2023. Cu ce planete intrăm în retrograd în noul an și cum ne influențează

Ce planete sunt retrograde în decembrie 2023. Dacă te întrebi ce planete sunt retrograde în decembrie 2023, ai ajuns unde trebuie. Avem vești bune, chiar dacă una dintre ele dă fiori.

Iată care sunt planetele care ies din retrograd, care intră în retrograd și care rămân retrograde până în 2024.

Jupiter: 5 septembrie – 31 decembrie
Jupiter este retrograd în semnul Taurului, încurajând oamenii să-și examineze valoarea personală. Se îndeamnă oamenii să reflecteze asupra valorilor importante pentru ei și să le alinieze cu obiectivele lor, să-și stabilească unele scopuri și să lucreze la ele făcând un singur lucru mic pe rând pentru a face această retrogradare să funcționeze pentru ei.

Acest aspect afectează cel mai mult Taurul și Săgetătorul.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

Uranus: 29 august 2023 – 27 ianuarie 2024
Aceasta durează până în noul an, iar retrogradarea are loc în Taur. Acest aspect reprezintă o perioadă de transformare, îndemnând oamenii să se elibereze de rutinele stagnante, să îmbrățișeze schimbarea și să se revolte împotriva a ceea ce nu funcționează pentru ei în viața de zi cu zi.

Horoscop decembrie 2023. Tamara Globa anunţă cumpene mari pentru două zodii
Mercur: 13 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024
Ultima retrogradare a lui Mercur  din 2023 va avea loc în Capricorn, apoi în Săgetător. Umbra preretrogradă a început pe 25 noiembrie, iar umbra postretrogradă se încheie pe 20 ianuarie 2024. Și deși această retrogradare va fi foarte similară cu celelalte din acest an, există câteva lucruri de știut. Tonul general al acestei retrogradări particulare va stârni gânduri ample și te va determina să vrei să faci lucruri, să obții recunoaștere și să realizezi lucruri pe care le-ai dorit întotdeauna. În timp ce influența harnicului Capricorn te face să te focusezi, deoarece planeta mesager este retrogradă în Săgetător, te face să te simți neliniștit, îți aduce întârzieri și te ține în loc. Este o senzație de luptă între rațiune și inimă, ceea ce înseamnă că va trebui să depășești limitele pentru a te elibera de acele constrângeri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.