Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

Numerologia este modalitatea prin care putem să descoperim mai multe secrete despre ceea ce ne rezervă destinul! Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data ta de naștere.

04 dec. 2023, 16:45
Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol
Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

Mihai Voropchievici aduce în atenția oamenilor, într-un interviu acordat pentru Fanatik, care este semnificația ultimei cifre din anul nașterii și modul în care aceasta poate influența caracterul și personalitatea fiecărui individ.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 4 – 10 decembrie 2023. Zodia care a tras lozul câştigător, se bucură de realizări și succes săptămâna viitoare

Numerologul explorează conexiunea dintre această cifră și trăsăturile distinctive ale unei persoane, dezvăluind, de asemenea, previziuni interesante pentru cei născuți în ani care se termină cu cifra 1, 4 sau 6. În cadrul interviului, Maestrul runelor oferă explicații, în care îmbină cunoștințele de numerologie cu înțelegerea profundă a zodiacului chinezesc, o practică veche de mii de ani. Voropchievici subliniază clasificarea distinctivă realizată de chinezi și dezvăluie detalii intrigante despre influența acestei cifre asupra viitorului celor născuți în anii specificați.

 Mihai Voropchievici, dezvăluiri incendiare

„Avem cifre de la 0 la 9, pe care le-au grupat câte două pentru cele 5 elemente ale zodiacului chinezesc: metal, apă, foc, lemn și pământ. Cei care au ultima cifră din anul nașterii 0 sau 1 (exemplu 2000 sau 2001) sunt îndrăgostiți de dreptate și tot ce înseamnă nouă. Sunt niște individualiști, îndârjiți, aprigi, care pendulează între o atitudine morală, rigidă, dar au înclinație deosebită și pentru plăcerile trupești. Vorbim de multe ori despre dragoste cu năbădăi.

Cei născuți în anii cu terminație 2 sau 3 (1972 sau 1973 de exemplu – element apă) sunt amabili, curtenitori și se adaptează foarte ușor tuturor situațiilor pe care le întâmpină în viață. Sunt în același timp timizi și creativi. Dau dovadă de o răbdare ieșită din comun, răbdare care îi ajută să depășească toate greutățile vieții. Sunt niște oameni care datorită amabilității pot depăși greutățile vieții mult mai ușor decât alții.

Oamenii care au ultima cifră din anul nașterii 4 sau 5 (element lemn) sunt echilibrați și încrezători. Sunt oamenii destinați să aibă succes, unul chiar răsunător. Ideile lor sunt inovatoare și dovedesc un spirit puternic deschis spre progres. Strâng în jurul lor destul de ușor alți oameni. Le place să fie în mijlocul maselor. Știu să vorbească frumos, dar o fac atunci când li se permite. Nu prea trec peste dorința celorlalți.

Cei născuți în an cu terminație 6 sau 7 (ani de foc) sunt iute la mânie. Nu poți avea un dialog cu ei, pentru că se aprind repede. Dacă te contrazici cu ei, ai dat de necaz. Așa că, în afară că sunt iute la mânie, sunt și generoși și destul de idealiști. Au ambiții mari. Nu își deloc lucruri mărunte. Posedă, de asemenea, un magnetism ciudat. Au un sex-appeal aparte, fie că sunt bărbați sau femei.

Ultima grupare: ultima cifră din anul nașterii 8 sau 9 (ani pământ). Persoanele născute în ani care se termină cu aceste două cifre au mult simț de răspundere. Au un simț practic extraordinar. Sunt întreprinzători, dar și calculați de felul lor. Pe orice pun mâna se transformă în ceva interesant. Au o îndemânare cu totul aparte.

Pot face o afacere, dar până nu știu care sunt beneficiile și necazurile, nu se aruncă în față. Calculează totul foarte bine, măsoară de trei ori și taie o singură dată. Au și un mare defect. Pot deveni câteodată foarte posesivi. E cam greu să împărtășească anumite lucruri personale cu ceilalți. Pot, însă, cu timpul să treacă peste posesivitate. Posesivitatea se poate referi și la cei dragi. Această posesivitate se transformă de multe ori într-o răutate la adresa celui care vine să îi strice confortul sau reprezintă o amenințare la cei dragi”, a explicat Mihai Voropchievici pentru Fanatik. 

Citește și: Horoscopul cuplurilor la job. Voropchievici spune ce zodii fac pereche de vis la locul de muncă