Horoscop decembrie 2023. Tamara Globa anunţă cumpene mari pentru două zodii

Tamara Globa a nominalizat două semne zodiacale în ale căror vieți va începe o dâră neagră de nepătruns în luna decembrie.

09 dec. 2023, 00:56
Horoscop decembrie 2023. Tamara Globa anunţă cumpene mari pentru două zodii

Astrologul Tamara Globa și-a împărtășit prognozele pentru decembrie, atrăgând atenția asupra importanței menținerii sănătății pentru două zodii.

Berbecul ar trebui să se aștepte la nevroze, care pot duce la diverse probleme de sănătate. Astrologa Tamara Globa recomandă să se solicite ajutor de la specialiști atunci când apar simptomele și, de asemenea, sfătuiește să existe mai mult timp dedicat odihnei și mai puțină nervozitate pentru a evita consecințele negative ale manifestărilor nevrotice.

Nativii din zodia Taur sunt expuși riscului de suprasolicitare și de întrerupere a programelor de muncă și de odihnă. Tamara Globa îi sfătuieşte că trebuie o repartizare mai competentă a timpului între muncă și odihnă pentru a evita riscul de epuizare.

Trei zodii care au parte de BANI și NOROC fără margini în luna decembrie! Nativii la care Moș Crăciun vine cu sacul plin

Şi Pavel Globa a venit cu previziuni şocante pentru două zodii în luna decembrie.  Potrivit acestuia, două zodii se pot confrunta cu amenințări serioase la sfârșitul anului 2023.

Berbec

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt loviți de toate odată: probleme la locul de muncă, certuri cu cei dragi și oboseală. Cu toate acestea, în loc să rezolve aceste probleme, au decis să scape de ei prin agresivitate și obiceiuri proaste. Prin urmare, astrele îi sfătuiesc să se oprească înainte de a fi prea târziu. „În acest fel, puteți înrăutăți situația și vă puteți face rău mai întâi”, spune Pavel Globa.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol
Rac
Şi zodia Rac se confruntă cu probleme grave de sănătate. „Corpul tău țipă literalmente la tine după ajutor, dar nu te grăbești să-l asculți. Dar în zadar. Dacă nu vezi curând un specialist, riști să ajungi într-un pat de spital”, mai spune Pavel Globa.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Horoscop 2024. Anul Dragonului în zodiacul chinezesc, reprezentat de ani precum 2024 și 2012, evocă putere, succes și noblețe. Dragonii, lideri încrezători, sunt asociați cu trăsături variate, de la inteligență la agresivitate. Fiecare tip de Dragon – Lemn, Foc, Pământ, Aur și Apă – are caracteristici distincte. Norocul lor se leagă de numere, culori și direcții, în timp ce ghinionul este înlăturat prin anumite elemente.

Patronul anului este strălucitor, omnipotent și nobil; nu întâmplător, „balaurul” este un simbol al puterii imperiale a Chinei. De obicei, perioadele de care sunt responsabili dragonii sunt foarte favorabile. Culoarea verde în tradiția orientală simbolizează prosperitatea, armonia și schimbarea în bine. După cum relatează celebra astrologă Tamara Globa, anul viitor vom avea succes din punct de vedere financiar, deoarece patronul anului, pe lângă toate celelalte avantaje, se remarcă prin generozitate.

Cu toate acestea, anul 2024 va avea un favorit, pe care Dragonul Verde îl va favoriza în mod deosebit. Va fi Taurul. Proprietarul anului este impresionat de munca asiduă, încăpățânarea și perseverența caracteristice reprezentanților zodiei, așa că le va oferi oportunitatea de a-și îmbunătăți situația financiară. În același timp, sursele de bani pot fi diferite – o promovare, câștiguri suplimentare sau câștigarea marelui pot la loterie.

Horoscop karmic. Datoriile verii se rostogolesc ca un bulgăre până la finalul lunii octombrie
În același timp, dragonii, în ciuda aspectului lor formidabil, sunt creaturi foarte milostive. Prin urmare, pentru a nu-și înfuria patronul, Taurul ar trebui să fie atent și sensibil la ceilalți – cei dragi, colegi și, de asemenea, să nu refuze ajutorul celor care au nevoie de el. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, Dragonul de Lemn Verde îl va ajuta pe Taur tot anul, ceea ce înseamnă că reprezentanții zodiei se vor bucura literalmente de noroc.

Horoscop 2024. Pavel Globa anunţă zodiile favorizate

În timp ce locuitorii Rusiei sunt ghidați de calendarul estic, astrologul Pavel Globa trăiește conform calendarului persan antic. Potrivit acestuia, noul an începe pe 21 martie, când Soarele trece de zero grade de Berbec. Asta înseamnă că norocoșii acestui an 2023 mai au șase luni pentru a încerca să prindă norocul de coadă.

Patronul acestui an este Păunul, care favorizează oamenii născuți sub conducerea sa. Aceștia sunt cei născuți în 1959 și 1991. O nouă rundă de dezvoltare și o tranziție la un nivel superior îi așteaptă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină aduce astenie de toamnă, multe zodii sunt afectate

Succesul material îi va însoți pe cei care au venit pe această lume în anii Ghepardului (1958 și 1990) și Lebedei (1960 și 1992). Ei se pot implica în siguranță în proiecte riscante și își pot consolida poziția financiară.

Cei născuți în anii Ursului Polar (1963 și 1995) și Caprei (1955 și 1987) vor putea găsi armonie cu ei înșiși și cu ceilalți dacă nu stau pe loc și nu vor refuza ofertele de cooperare. Tot ceea ce are legătură cu implementarea planurilor creative va avea succes, a spus astrologul în canalul său personal Zen.

Dragonul, al cincilea animal în zodiacul chinezesc, domină anii 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952 și așa mai departe. În cultura chineză, Dragonul simbolizează putere, noblețe, onoare, noroc și succes. El este o creatură supranaturală asociată cu talentul și excelența, scrie chinahighlights.com.

Horoscop 2024. Ciclul Zodiacal al Dragonului

În calendarul zodiacal chinezesc, dacă te-ai născut în anii 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 sau 2024, ești influențat de energia puternică a Dragonului. Pentru cei născuți în ianuarie sau februarie, determinarea semnului zodiacal chinezesc corect necesită luarea în considerare a datei exacte a Anului Nou Chinezesc.

Personalitatea Complexă a Dragonului în zodiacul chinezesc

Dragonii sunt caracterizați prin încredere, inteligență și o doză puternică de curaj. Ei se remarcă prin abilități de lider și o dorință de a reuși. Cu toate acestea, această forță poate fi însoțită de un caracter agresiv și o sensibilitate la critică. Dragonii sunt dornici să construiască un viitor stabil, dar nu fără provocări.

Varietatea Dragonilor

În teoria chineză a elementelor, fiecare semn zodiacal este legat de unul dintre cele cinci elemente: Aur (Metal), Lemn, Apă, Foc sau Pământ. Astfel, există cinci tipuri de Dragoni, fiecare cu trăsături distincte:

  • Dragonul de Lemn (1964, 2024): Introvertit, cu relații mai puțin dezvoltate.
  • Dragonul de Foc (1916, 1976): Inteligent, agil și flexibil.
  • Dragonul de Pământ (1928, 1988): Inteligent, ambițios și harnic.
  • Dragonul de Aur (1940, 2000): Natural și direct, dorință puternică de vizibilitate.
  • Dragonul de Apă (1952, 2012): Perseverent, prevăzător și viguros.

Horoscop 2024. Noroc și Ghinion pentru Dragoni

Cei născuți în Anul Dragonului se pot ghida după anumite elemente norocoase:

  • Numere norocoase: 1, 6 și 7.
  • Zile norocoase: 1 și 16 din fiecare lună chinezească.
  • Culori norocoase: auriu, argintiu, alb cenușiu.
  • Flori norocoase: arcul de glorie cu inimă sângerie, flori de dragon.
  • Direcții norocoase: est, nord, sud.
  • Luni norocoase: a 3-a, a 4-a și a 7-a lună chinezească.

Pe de altă parte, există și elemente pe care Dragonii ar trebui să le evite pentru a-și spori norocul:

  • Culori ghinioniste: albastru, verde.
  • Numere ghinioniste: 3 și 8.
  • Direcție ghinionistă: nord-vest.
  • Luni ghinioniste: a 5-a și a 6-a lună chinezescă.

Anul Dragonului este o perioadă plină de semnificații profunde în zodiacul chinezesc. Indiferent de trăsăturile specifice ale fiecărui Dragon, energia puternică, curajul și încrederea sunt caracteristici centrale. În funcție de tipul de Dragon și alegerea elementelor norocoase, fiecare individ poate naviga prin viață cu înțelepciune și prosperitate.