Ce pofte de graviduță are Theo Rose? Nu o să îți vină să crezi care este băutura pe care vedeta o bea zilnic

Cele mai multe graviduțe au pofte care mai de care mai ciudate în timpul sarcinii. Nici Theo Rose nu a scăpat de „celebrele” pofte ale femeilor gravide. Iată care este băutura care este nelipsită în regigimul artistei

03 feb. 2023, 23:11
Ce pofte de graviduță are Theo Rose? Nu o să îți vină să crezi care este băutura pe care vedeta o bea zilnic
Ce alte pofte are Theo Rose de când este gravidă

Toată lumea știe că femeile gravide devin foarte pofticioase în perioada sarcinii, iar de cele mai multe ori aceste pofte care apar sunt cât se poate de ciudate. Se pare că și celebra cântăreață Theo Rose are parte de cele mai atipice pofte. Iată care e băutura care este nelipsită de pe masa artistei. Aceasta mai are foarte puțin până la momentul în care va naște, dar se pare că a avut parte de o sarcină ușoară, de care a putut să se bucure.

Citește și: Momente dificile pentru Theo Rose. Vedeta are mari problemele cu sarcina: „Au devenit greu de răbdat” VIDEO

Aceasta a împărtășit destul de deschis pe rețelele de socializare momentele prin care a trecut din momentul în care a aflat că urmează să aducă pe lume un băiețel, rodul iubirii cu actorul și regizorul serialului Clanul, Anghel Damian.

Aceasta a declarat că de când este gravidă consumă foarte multă apă minerală, băutură pe care înainte nu o bea foarte des. Vedeta este cât se poate de fericită, deși afirmă că nu se gândește în momentul de față la căsătorie sau nuntă.

Ce alte pofte are Theo Rose de când este gravidă

„Mamaie e atât de fericită și mă bucur că se întâmplă asta când ea e atât de plină de viață și fericită. Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși.

Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă. Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă. Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a dezvăluit Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Pe lângă apa minierală, se pare că Theo Rose a avut și ale pofte, după cum a povestit pe rețelele de socializare în urmă cu aproape o lună. Artista a cerut ajutorul fanilor, precizând că vrea să mănânce produse de patiserie proaspete. Cornul cu gem și ștrudelul cu vișine au trimis-o cu gândul la copilărie și la preparatele culinare pe care obișnuia să le consume înainte să devină persoană publică.

Citește și: Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Theo Rose. Artista nu a renunţat la evenimente FOTO