Momente dificile pentru Theo Rose. Vedeta are mari problemele cu sarcina: „Au devenit greu de răbdat” VIDEO

Theo Rose, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, se confruntă cu probleme în sarcină şi le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele sociale că nu trece printr-o perioadă bună.

26 ian. 2023, 09:21
Momente dificile pentru Theo Rose. Vedeta are mari problemele cu sarcina: „Au devenit greu de răbdat” VIDEO
Momente dificile pentru Theo Rose. Vedeta are mari problemele cu sarcina: "Au devenit greu de răbdat"

Momente dificile pentru Theo Rose. Deși ar trebui să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei, artista se confruntă și cu neplăcerile de gravidă. Printre problemele cu care se confruntă se numără faptul că îi este greu să mai stea pe tocuri, rochiile i-au devenit incomode, ca urmare a burticii care tot crește și, bineînțeles, oboseala acumulată.

Citeşte şi: Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Theo Rose. Artista nu a renunţat la evenimente FOTO

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lasă gândurile și grijile sa umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată.  Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări. În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode pentru ca niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citeşte şi: Theo Rose, criticată dur de oameni în mediul online. „Trebuie să fii dobitoc să spui asta!”

Vedeta a dezvăluit recemt, la un podcast, cât de mult îi plac copii și că este foarte fericită pentru minunea care s-a întâmplat în viața sa. „Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a spus Theo Rose.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)