Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare. A stârnit amuzamentul internauţilor: „Aşa îi spuneam bărbatului feroce al României”

Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare. Fostul acţionat dinamovist a avut de executat o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună. Condamnarea a primit-o în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri, în februarie 2019.

19 oct. 2022, 20:35
Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare. A stârnit amuzamentul internauţilor: „Aşa îi spuneam bărbatului feroce al României”
Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare

Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare. În urmă cu ceva timp, soţul Valentinei Pelinel a povestit despre condițiile grele care sunt în pușcăriile din România, dar și despre traumele care i-au rămas din acea perioadă întunecată din viața sa.

Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie. Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă.”, a declarat Cristi Borcea.

Citeşte şi: Cum a aflat Cristian Boureanu că Valentina Pelinel îl înşală: „M-am trezit într-o noapte transpirat, plângând şi strigându-i: ‘Te culci cu Cristi Borcea’”

Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare

Omul de afaceri și-a reluat complet viața pe care o avea înainte, de această dată alături de Valentina Pelinel. Perioada petrecută după gratii a lăsat urme adânci, în momentele acelea grele a fost chiar şi la un pas de sinucidere. Mai mult, se pare că anii petrecuți în spatele gratiilor i-au adus și o poreclă lui Cristi Borcea, care era strigat de toți deținuții „Magdalena”. Numele vine în urma faptului că bărbatul avea foarte multă grijă de aspectul său fizic și nu uita niciodată să se îngrijească.

Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, a spus Miron Mitrea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.