Cristi Borcea, surprins de Valentina Pelinel în vacanța de lux din Insula Capri. „Vara iubirii” FOTO

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ales să petreacă o vacanță de lux în Insula Capri, iar soţia fostului acţionar al lui Dinamo a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare.

05 sept. 2022, 10:33
Cristi Borcea, surprins de Valentina Pelinel în vacanța de lux din Insula Capri. „Vara iubirii” FOTO
Cristi Borcea, surprins de Valentina Pelinel în vacanța de lux din Insula Capri. "Vara iubirii"

Cristi Borcea, surprins de Valentina Pelinel în vacanța de lux din Insula Capri. Cei doi au împreună trei copii, un băiețel în vârstă de 6 ani și două fetițe gemene în vârstă de 4 ani, şi se iubesc la fel de mult ca la începutul relaţiei. De altfel, Cristi Borcea a dezvăluit faptul că tot timpul a simțit că Valentina Pelinel este jumătatea lui: „Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis că e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Cristian Boureanu”.

Scandal amoros la Dinamo. Un fost jucător acuză: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit!” FOTO

Acum, Valentina Pelinel a postat câteva imagini în care apare alături de Cristi Borcea. Într-una dintre poze, cei doi apar când se sărută, iar în alta când se țin de mână. O altă fotografie are şi o descriere: „Vara iubirii”.

Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea: „Eu cred că au avut o viață frumoasă alături de el”

Valentina Pelinel a povestit recent cum s-a schimbat viața ei de când a devenit doamna Borcea și cum a aflat că e însărcinată. „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”, a spus Valentina Pelinel.