Ce poți cere în avion și să primești gratuit. Lucrurile pe care însoțitorii de zbor nu ți le spun

Iată ce lucruri poți cere în avion și să primești gratuit. Dezvăluirile interesante făcute de o însoțitoare de zbor.

24 iul. 2023, 23:12
Ce poți cere în avion și să primești gratuit. Lucrurile pe care însoțitorii de zbor nu ți le spun
Lucrurile pe care le poți cere și primi gratuit în avion

Știai că poți cere lucruri în avion și să le primești gratuit? Majoritatea pasagerilor nu cunosc acest detaliu și chiar se tem să întrebe. Însoțitorii de zbor nu-ți vor spune asta niciodată.

Există lucruri interesante pe care multe persoane care călătoresc cu avionul nu le cunosc. O însoțitoare de zbor a dezvăluit ce poți cere să primești gratuit.

Un utilizator Reddit a întrebat dacă este deranjant sau nu atunci când anumite persoane cer gustări suplimentare sau băuturi. Răspunsul a fost unul surprinzător pentru internauți, potrivit The Sun.

Citește și: Ce cetățenie primește un copil care se naște în avion. Părinții au patru opțiuni din care să aleagă

O însoțitoare de zbor, care a afirmat că lucrează pentru Southwest Airlines, a dezvăluit că întotdeauna depinde de modul în care ceri. Cei ce spun „te rog” și „mulțumesc” pot primi chiar și trei-patru gustări în plus în avion, gratuit.

Aceasta a explicat și de ce poți cere și să primești gratuit gustările. La bordul avionului există constant pungi suplimentare, iar aprovizioanarea se face în fiecare oraș.

„Nu, vă dau câte doriți. Spuneți doar “vă rog” și “mulțumesc”. Sincer, cred că nu prea ne pasă dacă cereți mai multe gustări. Cel puțin mie nu-mi pasă. Suntem reaprovizionați în fiecare oraș de aprovizionare și cu siguranță avem pungi în plus tot timpul.

Deci, vă rugăm să nu vă fie frică să cereți. Ori de câte ori cineva mi-a cerut o gustare în plus, îi dau cam trei sau patru”, a spus însoțitoarea de zbor.

O altă însoțitoare de zbor, de la aceeași companie aeriană, a răspuns la aceeași postare, susținând că de fiecare dată aduce cu plăcere câte gustări dorește o persoană.

„Dacă cineva spune că îi plac mixurile de gustări, îi aduc cu plăcere o mână foarte mare de fiecare dată”, a spus ea.

Lucrurile diferă de la o companie la alta. Companiile aeriene cu buget redus nu oferă gratuit mâncare sau gustări, așa că sunt șanse ca pasagerul să fie taxat.

Citește și: De ce nu e bine să bei cafea în avion. Sfaturi de culise din călătorii spuse de o însoţitoare de bord VIDEO

Totuși, unele companii sunt destul de generoase. Poți cere în avion și să primești gratuit chiar și un meniu întreg, însă, în unele cazuri depinde când îl ceri.

Meniurile neconsumate sunt aruncate, motiv pentru care companiile aeriene preferă să le ofere gratuit pasagerilor care le cer.

„Orice mâncare în plus este în mare parte aruncată, așa că e de preferat să fie consumată.

Cereți după ce serviciul s-a terminat, deci după ce toată lumea este servită. Fiți politicoși și supuși mai degrabă decât exigenți în timp ce cereți. Face diferența, mai ales atunci când mai multe persoane cer și echipajul are dreptul de a decide”, spune un însoțitor de bord.