Ce poţi să afli, despre un tip pe care îl placi, de pe pagina lui de Facebook

Eşti activă pe Facebook şi îţi place acest lucru. Ţii legătura cu toţi prietenii tăi şi ai ocazia să cunoşti tot mai multe persoane noi.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 09:09
Ce poţi să afli, despre un tip pe care îl placi, de pe pagina lui de Facebook

Insa in momentul in care te imprietenesti online cu cel cu care tocmai ai avut o intalnire, lucrurile incep sa se complice si Facebook-ul nu mai e o activitate atat de placuta, ci mai de graba stresanta.

Ai tendinta sa ii verifici fiecare click si fiecare link pe care il posteaza, ai acces la toate fotografiile lui si poti vedea chiar si locurile pe care le frecventeaza.

Facebook poate prezice cât timp vor dura relaţiile sentimentale ale utilizatorilor săi

Este ca si cum ai citi jurnalul lui in timp ce il scrie. Dar de unde sa incepi, pentru a afla cat mai multe despre potentialul tau viitor partener?

Fotografiile

Analizandu-i albumele foto, poti ajunge la multe concluzii. Ii poti „cunoaste” prietenii, ai posibilitatea sa vezi ce sporturi practica, ce locuri viziteaza, cat este de narcisist si de egocentrist sau chiar daca este proaspat iesit dintr-o alta relatie si in ce masura pastreaza legatura cu fosta partenera. Tot din fotografii ii poti observa stilul vestimentar, dar si gradul de maturitate si prezenta sau absenta umorului in viata sa.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.