Ce poziţii sexuale să încerci în pat la sfârşitul săptămânii pentru satisfacţie totală, în funcţie de zodie

Toată lumea îşi face planuri, unde şi cu cine să mai iasă, ce ţinute să poarte, ce stil să abordeze şi care este atitudinea cu care să trateze situaţiile, când vine vorba de weekend.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 08:36
Ce poziţii sexuale să încerci în pat la sfârşitul săptămânii pentru satisfacţie totală, în funcţie de zodie

Cu toate acestea, este indicat sa petrecem momente fierbinti alaturi de partener, mai ales in weekend. Asa ca iata ce sa incerci in pat la sfarsitul saptamanii: Un horoscop sexual pentru fiecare weekend.

Berbec. Berbecul o zodie de foc, se va cam aprinde in weekendul acesta. Ii place sa se joace, te vrea si nu te vrea, incearca sa te seduca si sa iti ia mintile… Pozitia sexuala pe care trebuie neaparat sa o incerci in acest sfarsit de saptamana este eroticul V. Este nevoie de o masa, ea asezata cu picioarele pe umerii lui, iar el in picioare in fata ei. Va va duce pe culmile placerii.

Citeşte şi Horoscop 2014: Care sunt zonele erogene ale iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Taur. Plin de pasiune si plin de sex appeal, Taurul face furori oriunde merge. Alege doar persoane care sa il atraga, iar in acest weekend nu sta deloc potolit. Taurului i se prezice weekendul acesta urmatoarea pozitie: doggy style sau „pe la spate”.

Gemeni. Gemenii weekendul acesta vor incerca doar sa isi satisfaca partenerul, sacrificandu-se pe ei. Va apela la sexul oral lucru care oricum ii facea placere si se va stradui sa ii ofere partenerului orgasmul mult ravnit.

Rac. Racul in weekenul acesta va prefera sa ramana acasa, sa se odihneasca. Desi o fire foarte activa, acesta va alege sa-si consume energia in dormitor incercand tot felul de lucruri noi. Pozitia sexuala pe care trebuie neaparat sa o incerce weekendul acesta este The Ape (maimuta). Barbatul sta intins cu picioarele in sus si ghemuite, femeia deasupra, in spatele picioarelor lui, astfel amandoi vor obtine placerea desavarsita.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Viaţa amoroasă în funcţie de zodie
 
Leu. Leul este egoist din fire si chiar daca este pus pe sedus weekendul acesta isi va prinde prada o va duce in dormitor, insa placerea o va simti doar el. Pozitia sexuala pe care trebuie neaparat sa o incerce weekendul acesta este: The column (coloana). Amandoi parteneri stau in picioare, ea in fata lui, penetrarea are loc pe la spate, iar rezultatul, un orgasm ametitor.

Fecioara. Chiar daca pare inocenta din cauza numelui, nici fecioara nu va sta foarte linistita weekendul acesta. Aceasta tanjeste dupa sex tocmai de aceea astrele i-au pregatit o pozitie perfecta pentru ea: The spider (paianjenul). Barbatul sta in fund, femeia deasupra lui, iar de data aceasta ea este cea care controleaza situatia, iar placerea nu intarzie sa apara.

Cntinuarea pe Lyla.ro.