Ce premoniție sumbră a avut Jador la Survivor All Stars. Artistul se teme să nu îi fie furată Biblia: „Toată înțelepciunea mea vine de acolo”

Jador este printre cele mai controversate personaje din sezonul inedit Survivor All Stars. Artistul face eforturi pentru a supraviețui și pentru a aduce puncte importante echipei sale, însă alta este, de fapt, temerea lui în sălbăticie.

18 ian. 2024, 22:10
Ce premoniție sumbră a avut Jador la Survivor All Stars. Artistul se teme să nu îi fie furată Biblia: „Toată înțelepciunea mea vine de acolo”
Ce premoniție sumbră a avut Jador la Survivor All Stars. Artistul se teme să nu îi fie furată Biblia: „Toată înțelepciunea mea vine de acolo”

Jador nu se plictisește în Republica Dominicană, pentru că încă din primele zile, artistul și-a petrecut timpul citind din Biblia fără de care, spune el, nu ar putea să facă nimic în viață.

Citește și: Jador, as la matematică! Cum a reușit artistul să devină olimpic la cea mai grea materie. „Am fost tocilar, da nu aveam timp să îmi fac temele”

Ce premoniție sumbră a avut Jador la Survivor All Stars

În timp ce concurenții încearcă să construiască un adăpost în tribul Faimoșilor, Jador citește din Biblia pe care și-a adus-o cu el pentru a se încărca cu energie Divină care să îi dea putere să reușească în competiție. Cântărețul are impresia că sursa lui de vitalitate îi va fi furată de un coleg de echipă, la un moment dat, lucru evocat chiar în cadrul celei de-a treia ediție a emisiunii-concurs Survivor All Stars.

„Nu sunt un om bun, sunt cel mai rău om pe c are îl vedeți în fața voastră, dar oamenii răi au nevoie de Dumnezeu, la fel cum și bolnavii au nevoie de doctori. Îmi place să cred că sunt sub protecția lui Dumnezeu și îmi place să cred că El ia decizii mai bune pentru mine. O să vedeți că această Biblie îmi va fi furată. Unul din ei o va ascunde sau o va arunca, pentru că toată înțelepciunea mea vine de acolo!”, a spus Jador.

Când a fost contactat de producători, Jador a impus și o condiție de participare, însă nu a fost vorba despre bani. Înainte de a intra din nou în competiție, artistul a mers să își schimbe look-ul, iar în timpul în care a stat pe scaunul frizerului a vorbit despre ce simte el față de această experiență.

„Fă-mi o freză de Survivor, o freză scurtă, că o să-mi crească părul 4 luni! Am foarte mari emoții! E presiune mai mare! Dacă dezamăgesc, dacă nu-s bun? Mă doare rău piciorul, ieri am făcut un pic de efort, am fost și am alegat un pic, mă doare. Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om! Mai bun! Singurul lucru pe care l-am scris în contract, oameni buni, este ca să mă lase cu Biblia. Am zis, câți bani îmi dați? Mi-au dat niște bani acolo! Am zis, bine! Accept banii ăștia dacă mă lași să vin cu Biblia!”, a spus Jador pe TikTok.

Citește și: Jador, gest controversat la Survivor România All Stars. Manelistul și-a sărutat adversara în văzul tuturor