Ce presupune Dieta-Barbie! Lucrurile pe care ar trebui să le mănânci ca să ai corpul exact ca al lui Margot Robbie: „A mâncat varză murată”

Filmul Barbie a creat isterie la nivel global, iar fanii de pretutindeni s-au îndrăgostit de Margot Robbie. Cele mai multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește celebra actriță să își mențină silueta.

10 aug. 2023, 11:30
Ce presupune Dieta-Barbie! Lucrurile pe care ar trebui să le mănânci ca să ai corpul exact ca al lui Margot Robbie: „A mâncat varză murată”

Căutările pe Google cu privire la regimul alimentar al lui Margot Robbie au cunoscut o creștere de interes de 1,364% în urma lansării filmului Barbie, conform datelor furnizate de Total Shape. Această tendință nu este surprinzătoare, având în vedere că filmul Barbie a devenit un adevărat fenomen cultural, fiind fără doar și poate cel mai popular film al verii.

Citește și:  Demența „Barbie” a întrecut orice limită! S-au pus la vânzare sicrie roz care au căptușeală cu steluțe

Pelicula abordează teme variate și profunde precum sexismul, diversitatea, imaginea corporală, egalitatea de gen și feminismul, captând atenția unui public larg. Numeroase femei au manifestat curiozitate în legătură cu regimul alimentar al lui Margot Robbie, cunoscut sub numele de „dieta Barbie”, și modul în care actrița în vârstă de 33 de ani s-a pregătit pentru rolul interpretat.

Dieta lui Margot Robbie sau „dieta Barbie”

Iată câteva aspecte la care a apelat actrița pentru a fi cea mai bună versiune a ei în rolul păpușii Barbie, cel mai cunoscut personaj din întreaga lume.

Pentru a menține o piele sănătoasă și cu un aspect perfect, Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii, a spus într-un interviu pentru Harper’s BAZAAR că

„Margot a mâncat alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare”.

Dacă te întrebi care sunt beneficiile lor, alimentele fermentate:

  • Îmbunătățesc digestia, dat fiind că au un valori ridicate de probiotice, benefice pentru bacteriile care sprijină sănătatea microbiomului. Ajută la îmbunătățirea digestiei și absorbția nutrienților și reduce simptomele precum indigestia, balonarea și constipația.
  • Îmbunătățește sistemul imunitar– alimentele fermentate ajută la echilibrarea microbiomului. Un microbiom divers și echilibrat este asociat unui răspuns mai puternic al sistemului imunitar și reduce riscul de infecții.
  • Îmbunătățește absorbția nutrienților– fermentarea poate face nutrienții complecși mai ușor de absorbit de organism, în special a anumitor vitamine și minerale precum vitaminele B, acidul folic și anumiți antioxidanți.

Potrivit lui Vico, actrița include în lista sa de alimente consumate și fructele de pădure, care furnizează potasiu, magneziu, vitaminele C și K, precum și fibre. Aceste fructe sunt, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți, contribuind la protejarea pielii împotriva radiațiilor UV și poluării, având, în plus, proprietăți antiinflamatorii ce reduc riscul afecțiunilor cronice.

Tot în cadrul aceluiași interviu, specialistul dezvăluie că Margot Robbie și alte actrițe implicate în film au inclus în regimul lor ceaiul de armurar, datorită beneficiilor aduse sănătății. Acest tip de ceai este recunoscut pentru susținerea sănătății ficatului, prezența sa de antioxidanți și efectele antiinflamatorii, contribuind, de asemenea, la îmbunătățirea digestiei.

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, actrița australiană a dezvăluit că micul dejun preferat include toast cu avocado, brânză Halloumi gătită la grătar și bacon, într-un stil specific australian.

Prepararea mâncărurilor acasă se dovedește a fi o modalitate eficientă de a menține un stil de viață sănătos. De obicei, preparatele din restaurante conțin cantități semnificative de sare, grăsimi saturate și zahăr, pe când gătitul la domiciliu oferă control sporit asupra compoziției alimentelor.

Citește și: Tik Tok continuă să facă victime pe bandă rulantă. Barbiefootchallenge – trendul care provoacă adolescenții să-și arcuiască picioarele precum Barbie. Medicii atrag atenția asupra pericolului la care se expun