Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj. Cel mai scump este cel la 4 mâini

Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj. În urmă cu un an, în plină pandemie de coronavirus, fosta asistentă şi-a luat inima în dinţi şi a devenit antreprenor. Mai exact, a decis să îşi deschidă un salon de masaj terapeutic în Bucureşti.

21 apr. 2022, 17:24
Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj. Cel mai scump este cel la 4 mâini
Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj

Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj. Vedeta are mare încredere că acest business îi va merge destul de bine și va putea să evolueze cât mai repede. Probabil, multă lume se întreabă cât costă o şedinţă de masaj la salonul pe care îl deţine.

Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj

O oră de masaj cu ventuze, atunci prețul ajunge la 170 de lei. În cazul în care vreți un mesaj la 4 mâini, prețul este de 220 de lei. Laurette are în salonul ei și sesiuni de masaj sportiv, iar acest tip de masaj ajunge să coste până la 170 de lei, potrivit Spynews.ro.

Cei care vor să opteze pentru un masaj de relaxare trebuie să scoată din buzunar 130 de lei pentru o oră și 170 de lei pentru o oră și jumătate. Un masaj mai special este și masajul cu lumânări care costă 170 de lei ora, iar același preț îl are și masajul cu pietre calde.

Citeşte şi: Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Este un gentleman”

Laurette a cerut 50.000 de euro la „Imperiul Leilor”

Vedeta vrea să își dezvolte afacerea, propriul salon de masaj, astfel că s-a prezentat în fața juraților de la „Imperiul Leilor” pentru a face rost de 50.000 de euro.

Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, a spus Laurette Atindehou în faţa investitorilor Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.

„Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a mai spus vedeta.

Din păcate pentru ea, Laurette nu a reușit să îi impresioneze pe jurații de la „Imperiul Leilor” pentru a obține o infuzie de capital în afacerea ei. Aceştia au motivat alegerea prin faptul căeste un domeniu în care nu ar risca să investească bani, posibilitățile de dezvoltare fiind prea puține.