Ce a primit un bărbat după ce a cumpărat un Golden Ritriver. Nu i-a venit să creadă că este real

Legendara afirmație potrivit căreia "câinele este cel mai bun prieten al omului" se potrivește și în cazul lui Liuzhou Guangxi din China. El și-a dorit un tovarăș de patruped și și-a cumpărat unul. Dar planul său nu s-a desfășurat așa cum anticipase. Deși a crezut că a cumpărat un Golden Retriever, s-a trezit în casa sa cu o altă creatură. Când a văzut ce a primit, a fost pur și simplu șocat.

22 aug. 2023, 09:27
Ce a primit un bărbat după ce a cumpărat un Golden Ritriver. Nu i-a venit să creadă că este real
Ce primit un bărbat după ce a cumpărat un Golden Ritriver. Nu i-a venit să creadă că este real

Câinii sunt companioni excepționali și mulți doresc să aibă un astfel de tovarăș necuvântător. Printre cei care iubesc animalele se numără și un tânăr care a decis să adopte un cățeluș. După o cercetare atentă, a hotărât că vrea un Golden Retriever. Fără ezitare, a achiziționat un exemplar din această rasă. Totuși, a avut parte de o surpriză când patrupedul a ajuns la el acasă.

Citește și: Prețuri de vis pe litoral! Cât costă să te cazezi la mare în luna septembrie

Așa cum am menționat, Liuzhou Guangxi visa să aibă un câine cu pedigree, un Golden Retriever, și a căutat unul pe internet. După câteva căutări, a găsit ceea ce căuta. A plasat comanda și a cheltuit 23 de lire pentru noul său tovarăș. Însă, surpriză, când coletul a ajuns acasă, tânărul a rămas fără cuvinte.

În locul rasei de câine visate, a primit altceva. Concret, în locul Golden Retriever-ului a găsit un „tougo”, adică un „câine autohton”. Această rasă canină este cunoscută sub numele de „câine de carne” pentru că este crescută și folosită ca sursă de hrană în anumite părți ale Chinei. În aceste regiuni, consumul de carne de câine face parte dintr-o practică culturală.

De exemplu, în unele zone din China, cum ar fi provincia Yulin, există chiar un festival numit „Festivalul Câinilor din Yulin”, în cadrul căruia se consumă carne de câine în cantități semnificative. Această practică este dezaprobată în multe alte culturi, ceea ce a dus la critici intense la adresa festivalului și la organizarea de proteste. Festivalul a atras atenția lumii întregi, iar în luna iunie a avut loc o nouă ediție, în timpul căreia imaginile cu bucătari pregătind carne de câine au stârnit indignare. Asociația NoToDogMeat a intervenit chiar în timpul festivalului, documentând sacrificiile și încercând să salveze cât mai mulți câini posibil.

Astfel, deși Liuzhou Guangxi spera să aibă un pui de Golden Retriever, a fost surprins să constate că a primit un câine de altă rasă. Animalul era de culoare maro, cu blana închisă și burtică albă, având botul negru. Uimit de apariția patrupedului care îl privea cu ochi mari, tânărul a rămas fără reacție pentru câteva momente. După ce s-a liniștit, a împărtășit experiența sa pe internet și a hotărât să îngrijească micuțul animal. A declarat că acesta cu siguranță va deveni un „prieten de încredere”. Câinele a fost numit Golden Retriever și acum are un cămin nou.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul copiilor din Botoșani aruncați de mamă de la balcon. Tatăl micuților rupe tăcerea. ”Nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”