Ce probleme cu justiţia a avut iubitul Andei Adam. Judecătorii nu i-au mai dat nicio șansă!

Eudor Yosif Mohaci, afaceristul care i-a readus zâmbetul pe bune artistei Anda Adam, a trecut printr-o perioadă delicată în urmă cu patru ani, când a ajuns în fața judecătorilor din pricina unei datorii. A şi fost executat silit, după ce a girat cu un imobil pentru un împrumut de 100.000 USD.

01 nov. 2021, 11:15
Ce probleme cu justiţia a avut iubitul Andei Adam. Judecătorii nu i-au mai dat nicio șansă!

Ce probleme cu justiţia a avut iubitul Andei Adam. Judecătorii nu i-au mai dat nicio șansă! Eudor Yosif Mohaci, afaceristul care i-a readus zâmbetul pe bune artistei Anda Adam, a trecut printr-o perioadă delicată în urmă cu patru ani, când a ajuns în fața judecătorilor din pricina unei datorii. A şi fost executat silit, după ce a girat cu un imobil pentru un împrumut de 100.000 USD.

Ce probleme cu justiţia a avut iubitul Andei Adam. Judecătorii nu i-au mai dat nicio șansă!

Eudor Yosif Mohaci a fost dat în judecată de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Dragomir Daniel și Stepanov Voislav, la cererea unui creditor de la care afaceristul împrumutase o sumă consistentă, girând cu propria casă, scrie SpyNews.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie: “Am plâns de fericire!”. Primele imagini cu fabulosul moment

Afaceristul a ajuns și anul trecut în fața judecătorilor, într-un proces deschis de el împotriva fostei neveste. Neînțelegerile au apărut la finele anului trecut, când i-a cerut să-l lase să-și vadă fetița și să fie de acord să o ia câteva zile, într-o vacanță. Fosta soție s-a opus, așa că afaceristul s-a văzut nevoit să-și ia copilul cu ajutorul judecătorilor. A deschis un proces împotriva fostei partenere și a câștigat, instanța obligând-o pe femeie să achite și cheltuieli de judecată parțiale de 300 de euro.

Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată FOTO

Eudor Yosif Mohaci i-a oferit, recent, inelul de logodnă Andei Adam. Momentul emoționant a avut loc în Cappadocia, acolo unde artista și partenerul său au plecat într-o vacanță: „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie”.