Ce pune Daciana în fiecare dimineaţă în sucul lui Ponta. Reacţia premierului la aflarea „secretului”

Victor Ponta bea suc sănătos dimineața, a dezvăluit sâmbătă Daciana Sârbu, care a relatat că  îi pune premierului un strop de sirop de cătină în fiecare pahar de suc pe care acesta îl bea.  

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 16:19
Ce pune Daciana în fiecare dimineaţă în sucul lui Ponta. Reacţia premierului la aflarea „secretului”

Prezent la Indagra, alături de soția sa, Daciana, prim-ministrul României s-a oprit la un stand cu produse bio din Maramureș. Potrivit evz.ro, Victor Ponta și Daciana Sârbu au fost serviți cu suc de cătină de către un cultivator, înconjurați de cameramanii televiziunilor.

„Este cea mai ecologică dintre culturile ecologice”, i-a spus fermierul din Maramureș, iar Victor Ponta i-a răspuns: „Știu, știu…”.

Însă, Daciana Sârbu a completat: „Ceea ce nu știe el este că în fiecare dimineață îi pun o linguriță de cătină în sucul de portocale”.

„Ba știu, știu”, a răspuns ușor jenat, premierul.

În final, maramureșeanul le-a făcut cadou o butelcă de palincă pe care premierul a ezitat să o primească: „Nu, n-am voie să o duc acasă”, a spus el glumind. Cum producătorul de la Indagra a insistat, Victor Ponta a pus până la urmă mâna pe sticlă, transmițând-o unui asistent: „Bun, o ducem la ședința de Guvern, de marți”.