Ce reacție a avut Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. „Doare. Ce mă fac eu singur?”

Mugur Mihăescu a vorbit despre cât de dificil a fost momentul în care fiica lui a decis să plece de acasă. Mult mai afectată a fost nevasta acestuia care a avut parte de un fel de depresie.

15 apr. 2023, 20:28
Ce reacție a avut Mugur Mihăescu când fiica lui a plecat de acasă. „Doare. Ce mă fac eu singur?”

Mugur Mihăescu și soția lui au împreună o singură fiică. Ivona are deja 25 de ani și a decis să plece în străinătate pentru studii. Aceasta locuiește acum în Londra, iar pentru părinții ei, momentul în care aceasta a decis să părăsească cuibul a fost unul extrem de dificil. Iată cum a reacționat actorul atunci când fiica lui a plecat de acasă.

Citește și: Câți bani a făcut PRO TV-ul din proiectul „Vacanța Mare”. Mugur Mihăescu a dezvăluit totul

Mugur Mihăescu a declarat momentul respectiv a fost unul extrem de dureros, dar că a încercat să fie cât se poate de rațional. Acesta își spunea că acesta este ciclul vieții și că fiica lor nu ar fi putut să trăiască etern alături de părinții ei. Mai mult, acesta a realizat că este bine pentru viitorul ei. Mai greu a fost însă pentru soția lui, Rodica.

„Te doare… Rodi a fost în depresie. Trecea prin fața camerei fiicei mele și plângea, pentru că era camera goală. Eu mă gândeam: «Aoleu, am dat de naiba! Ce mă fac eu singur cu românca în casă?! Mie îmi sparge capul, că eu sunt cel mai la îndemână»”, a spus acesta în emisiunea lui Teo Trandafir.

Acesta a sublinat că a înțeles că vine un moment în viață când te întâlnești cu copiii doar de sărbători.

„Ăsta este ciclul vieții. Trebuie să îl înțelegi, să ți-l asumi, să te bucuri. Trebuie să înțelegi că te întâlnești de sărbători cu copiii”, a mai punctat actorul.

Mugur Mihăiescu a vorbit și despre iubitul Ivonei. Acesta a explicat că se înțelege foarte bine cu iubitul fiicei lui și că au o relație foarte bună. Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că se simte de parcă acesta i-ar fi frate. Astfel, relația lui Mugur Mihăescu cu iubitul fiicei sale este foarte bună. Acesta chiar speră ca cei doi să rămână împreună și să se căsătorească.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare.Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți”, a mai spus actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce regrete are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu poate spune despre el că este un om fericit. Acesta a reușit să își construiască o familie frumoasă, iar fiica sa este deja realizată profesional. Aceasta locuiește în Marea Britanie, unde a rămas să lucreze, după ce și-a finalizat studiile pe care le-a realizat tot acolo. Cu toate că poate părea că actorul are tot ce și-a dorit, acesta a mărturisit că și-ar dori ca fata lui să revină în România, pentru a putea să petreacă mai mult timp cu ea.

În cadrul podcastului la care a fost invitat acesta a vorbit despre regretele pe care le are în viață, iar unul dintre cele mai mari se referă la faptul că și-ar fi dorit să mai aibă încă un copil, însă la momentul respectiv acest lucru nu a fost posibil din motive medicale.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil (…) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice „Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat.”, a spus Mugur Mihăescu în podcastul La Măruță.

Citește și: Mugur Mihăescu, despre filmul ”Haita de acțiune”: ”Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”