Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan, actualul Andreei Berecleanu: „Atunci s-a produs nebuneala mea”

Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan. Este una dintre cele mai apreciate nutriționiste din România, bucurându-se de un număr impresionant de fani, care îi urmăresc sfarile privind stilul de viață sănătos. Deși profesional nu are niciun regret, în viața personală, lucrurile stau altfel.

02 oct. 2023, 08:44
Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan, actualul Andreei Berecleanu: „Atunci s-a produs nebuneala mea”
Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan

Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan. Chiar dacă din exterior, vedeta pare să aibă o viață perfectă și lipsită de griji, nu este chiar așa. Are un mare regret privind viața personală, însă nu își reproșează nimic.

Citește și: Care sunt riscurile consumului de carne roșie. Mihaela Bilic, despre noul studiu științific: „Pentru liniștea voastră, puneți în farfurie de două ori mai multe legume”

Ce regret are Mihaela Bilic din relația cu medicul Constantin Stan

Nu mai este un secret faptul s-a iubit cu celebrul medic estetician timp de câțiva ani, însă, a decis să încheie relația, pentru că se simțea neîmplinită. Acum, după 13 ani de la despărțire, singurul regret pe care Mihaela Bilic îl are vizavi de relația cu actualul soț al Andreei Berecleanu este că nu a avut copii.

Din exterior, părea că sunt de invidiat, era viața pe care și-ar fi dorit-o oricine (…)Eram într-o relație de mai mult de zece ani. Aveam profesie, aveam viață personală deci totul părea că este cum trebuie. Singurul lucru la care mă amuz și spun de multe ori că Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic și mi-a încurcat planurile este partea cu copilul.

Eu țin minte că atunci când am terminat facultatea de Medicină, mi-am cumpărat o casetă video pe vremea aceea, cu gimnastică pentru gravide, eu nefiind gravidă (…) Atunci, le-am bifat pe toate și asta este foarte interesant, că nebuneala mea s-a produs când nu mai era nimic de făcut”, a mărturisit medicul în emisiunea „La Măruță”.

Scandal uriaş provocat de Mihaela Bilic

Nutriţionista le-a recomandat urmăritorilor ei să consume pâine pentru o dietă sănătoasă şi a transmis că un sendviș este gustarea perfectă pentru cei mici, atunci când își iau un pachet la școală. Mai mult, aceasta a spus că pâinea este un aliment de bază, ale cărui ingrediente aduc beneficii organismului.

Amidonul din pâine se absoarbe treptat și asigură energia necesară tuturor celulelor, de la creier la inimă și mușchi. Spre deosebire de adulți, care se mișcă mai puțin și au probleme cu silueta, la copii jumătate din aportul caloric zilnic trebuie să fie reprezentat de făinoase. Pâinea este cea mai banală și mai eficientă sursă de carbohidrați, 2 felii de pâine la fiecare masă acoperă necesarul de glucide din farfurie”, a transmis Mihaela Bilic. (Citește AICI mai multe detalii)