Scandal uriaş provocat de Mihaela Bilic. Nutriţionista, pusă la zid: „Face orice pentru bani!”

Mihaela Bilic, una dintre cele mai apreciate nutriţioniste din România, a atras critici extrem de dure din partea internauților după un gest controversat.

15 sept. 2023, 17:37
Scandal uriaş provocat de Mihaela Bilic. Nutriţionista, pusă la zid: „Face orice pentru bani!”
Scandal uriaş provocat de Mihaela Bilic. Nutriţionista, pusă la zid: "Face orice pentru bani!"

Scandal uriaş provocat de Mihaela Bilic. Nutriţionista le-a recomandat urmăritorilor ei să consume pâine pentru o dietă sănătoasă şi a transmis că un sendviș este gustarea perfectă pentru cei mici, atunci când își iau un pachet la școală. Mai mult, aceasta a spus că pâinea este un aliment de bază, ale cărui ingrediente aduc beneficii organismului.

„Amidonul din pâine se absoarbe treptat și asigură energia necesară tuturor celulelor, de la creier la inimă și mușchi. Spre deosebire de adulți, care se mișcă mai puțin și au probleme cu silueta, la copii jumătate din aportul caloric zilnic trebuie să fie reprezentat de făinoase. Pâinea este cea mai banală și mai eficientă sursă de carbohidrați, 2 felii de pâine la fiecare masă acoperă necesarul de glucide din farfurie”, a transmis Mihaela Bilic.

Citeşte şi: Mihaela Bilic a dezvăluit dieta de toamnă. Ce alimente ar trebui să fie nelipsite din farfuria noastră: „Ne trebuie anticorpi ca să rezistăm la boli”

Postarea acesteia a creat controvesre în online, fiind acuzată că ar fi greșit atunci când a spus că pâinea este carbohidrat. Mai mult, unele persoane spun că nutriţionista a ajuns să facă reclamă la otravă”.

„Pâinea albă tâmpește, doamna doctor! Nu e carbohidrat bun deloc!”, „E reclamă plătită, nu sfat nutrițional. Îl tratăm ca atare”, „Doamneeee, ce tâmpenii! Pâinea este otravă”, „Să-ți fie rușine! Faci asta doar pentru bani”, „Cine e asta? Bilic? Dacă este ea, atunci face orice pentru bani”, au fost doar o parte dintre criticile primite de Mihaela Bilic.

Citeşte şi: Mihaela Bilic explică de ce trebuie să evităm mâncarea la volan: „Oare am fi dispuşi să renunţăm la plăcerile alimentare de frica amenzii?”