Ce reguli trebuie să respecte Firicel din Las Fierbinți pentru a nu merge la închisoare

Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, a fost condamnat la un an de închisoare, după ce a fost prins băut și sub influența drogurilor. Acum, actorul trebuie să respecte câteva reguli clare pentru a nu ajunge după gratii.

19 nov. 2022, 10:50
Ce reguli trebuie să respecte Firicel din Las Fierbinți pentru a nu merge la închisoare

Toma Cuzin, actorul care-l interpretează pe Firicel în serialul „Las Fierbinți” de pe PRO TV a fost condamnat penal, la un an de închisoare.

Actorul a fost prins în 2018, în timp ce conducea fără carnet, băut, dar și sub influența unor substanțe interzise. Sentința nu este definitivă, condamnarea fiind cu amânare, nu una definitivă.

Citiți și: Firicel din Las Fierbinți are probleme cu legea. Toma Cuzin a fost condamnat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

Pentru a nu ajunge după gratii, actorul trebuie să respecte câteva reguli clare:

  • să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta
  • să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa
  • să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea
  • să comunice schimbarea locului de muncă
  • să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă

Ce a stabilit instanță în cazul lui Toma Cuzin, alias Firicel

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018).

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018).

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, potrivit minutei instanței.

Citiți și: Ea este fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Cum arată Meda, fiica unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români – FOTO