Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei. Mikaela împlineşte 13 ani: „Lupte există, ca în orice altă familie”

Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei. Chiar dacă este discretă cu viaţa personală, criticul de modă a dezvăluit cum își educă fiica, mărturisind că, de multe ori, se întâmplă să-i spună „nu' adolescentei care urmează să împlinească 13 ani.

15 sept. 2022, 11:06
Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei. Mikaela împlineşte 13 ani: „Lupte există, ca în orice altă familie”
Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei

Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, pe care o ţine departe de camerele de filmat. Nici pe fiica eu nu o expune des, preferă discreţia şi consideră că face foarte bine. Mikaela este o adevărată domnişoară, anul acesta împlineşte 13 ani.

Citeşte şi: Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină: „Suntem într-un consens absolut”

Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei

Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Nu poți fi și un profesionist desăvârșit, și gospodina ideală, și mama care e mereu lângă copil. Și cred că e toxic că cele mai multe persoane publice mimează această ubicuitate și perfecțiune.

Nu poți să îi spui unei femei care lucrează minimum 8 ore pe zi și care, când vine acasă, gătește cina pentru familia ei că tu, vedeta X, ești perfectă până la ultima buclă 24 de ore pe zi. Este jenant și penibil. Ceea ce este cert este că încerc în fiecare zi să fac lucrurile mai bine și să fac greșeli noi, nu să le repet pe cele vechi. Și cred că toți suntem datori să facem asta.

Mikaela împlinește anul acesta 13 ani și este cea mai bună versiune a ei. Nu vreau să semene cu mine. Vreau să semene CU EA. Este îngrozitor pentru un copil să ducă pe umeri povara validării unui părinte.

Îi zic „nu” frecvent și cred că este normal să o fac. O iubesc, i-o spun și i-o arăt, însă nu creându-i un cult al personalității. Îmi doresc să îi fiu o mamă bună. Suntem o familie (n.r. Iulia, iubitul şi fetiţa ei). Și acesta este cel mai important lucru. Lupte există, ca în orice altă familie. Eu sunt cel mai greu de înduplecat, dar chiar și eu, temuta Iulia Albu, mă topesc la vederea ochilor ei albaștri„, a declarat Iulia Albu, pentru Viva.ro.