Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină: „Suntem într-un consens absolut”

Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină. După divorţul de Mihai Albu, vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Mike. Chiar dacă îl ține departe de lumina reflectoarelor, vorbește foarte des despre relația lor și planurile de căsătorie.

05 sept. 2022, 19:03
Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină: „Suntem într-un consens absolut”
Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină

Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină. Vedeta a recunoscut că amândoi se gândesc la căsătorie. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că marele eveniment va fi cu totul diferit faţă de nunta pe care a avut-o cu designerul de pantofi.

Iulia Albu, despre nuntă şi sarcină

‘’Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară’’, a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro.

Cât despre sarcină, Iulia Albu a declarat că nu se mai gândește la lucrurl acesta și lasă lucrurile să vină de la sine.  ‘’Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize. Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri’’, a mai spus aceasta.

Citeşte şi: Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu: „El a insistat foarte mult”

La ce aliment a renunţat Iulia Albu

Are 40 de ani şi se poate lăuda cu o siluetă suplă. Pe lângă faptul că o ajută şi gena, criticul de modă are un stil de viaţă sănătos şi face multă mişcare, pentru a fi în formă. Nu ţine o dietă strictă, însă mărturiseşte că nu mai consumă zahăr.

Aș putea să spun o poveste cum că eu nu fac nimic, sunt așa dimineața când mă trezesc, dar tu m-ai văzut dimineața când mă trezesc, așa că n-ar funcționa. (râde – n.r.). Adevărul este că am renunțat la zahăr, am renunțat la gluten și fac foarte mult sport.

Nu consider asta ca un sacrificiu, este ceva ce trebuie să faci în general pentru a avea grijă de tine. Regula, din punctul meu de vedere, este ca atunci când te trezești dimineața și te privești în oglindă să crezi și să simți despre tine că ești perfectă”, a declarat Iulia Albu.