Ce relație are Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu cu cealaltă femeie: „Este foarte greu să îl împart. Milan mi-a spus „mamă” încă din primul an”

Roxana Vancea și Dragos Paiu s-au căsătorit în anul 2019, iar relația lor este una extraordinară. Totuși, soțul ei are un copil din relația anterioară, iarfosta asistentă TV este obligată să comunice cu mama copilului. Iată ce relație are aceasta cu fosta iubită a lui Dragoș.

27 feb. 2024, 18:24
Ce relație are Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu cu cealaltă femeie: „Este foarte greu să îl împart. Milan mi-a spus „mamă” încă din primul an”
Ce relație are Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu cu cealaltă femeie: „Este foarte greu să îl împart. Milan mi-a spus „mamă” încă din primul an”

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din conexiunea lor s-a născut micuțul Zian. Totuși, antrenorul de fitness are încă un fiu, dintr-o relație anterioară. Se pare că acesta, Milan, este extrem de atașat de Roxana Vancea, spunându-i acesteia „mamă”, încă din primul an. Din acest motiv, bruneta trebuie să păstreze comunicarea deschisă cu fosta iubită a lui Dragoș.

Citește și: Telenovelă de proporții la Power Couple România! Gelozia pune stăpânire pe concurente. Cât de departe sunt capabile să meargă ca să își salveze locul în competiție

Roxana Vancea a povestit că este nevoită să se consulte mai mereu cu fosta iubită a soțului ei în privința băiețelului, afirmând că acesta este motivul pentru care păstrează o relație civilizată. Mai mult de atât, fosta asistentă TV a explicat că este extrem de apropiată de Milan și că îl crește precum propriul copil. Toate deciziile privind creșterea și educarea micuțului le ia împreună cu fosta iubită a soțului ei și descrie relația lor ca fiind bună, lipsită de altercații. Fosta asistentă TV e fericită că Milan și Zian cresc împreună și se iubesc nespus.

„Avem o relație decentă, o relație normală pentru copil. Nu avem nimic de împărțit, doar copilul. Sunt lucruri pe care e vorbim strict despre programul lui, despre școală, despre sănătatea lui, atunci când este răcit. Nu avem nicio treabă, nu am avut altercații, nu avem de ce. Împărțim copilul și atât! Nu au existat discuții în acest sens. Ea nu l-a privat pe Dragoș de copil și nici invers, exclus așa ceva. Dragoș își dorește ca Milan și Zian să fie uniți!”, a spus fosta asistentă TV pentru Playtech Știri.

Roxana Vancea spune că cei doi frați sunt de nedespărțit și foarte atașați unul de celălalt. Milan îi spune „mamă” încă din primul an și petrece o mare parte a timpului împreună cu ei, inclusiv în vacanțe și perioada sărbătorilor.

„Nu am stat niciodată mai mult de 2, 3 ore fără Zian. Pe Milan îl impart cu mama lui și sunt învățată să nu doarmă tot timpul cu mine, deși atunci când vine la noi, doarme cu mine. Este foarte greu să îl împart pe Milan și a fost greu întotdeauna. Acum, practic, Zian îi umple golul lui Milan, dar este greu și pentru Zian pentru că rămâne plângând, se trezește din somn și striga după fratele lui. Este foarte supărat când pleacă Milan, pentru că ei sunt foarte uniți. Milan mi-a spus „mamă’ încă din primul an. Stă foarte mult timp cu noi, merge cu noi în toate vacanțele, stă cu noi de sărbători, deci este normal”, a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Mama lui Gigi Becali are grijă de alimentația fotbaliștilor de la FCSB. Bucătarul-șef al clubului face dezvăluiri: „Nea Gigi ne trimite brânză și ne zice: ‘Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii’”