Mama lui Gigi Becali are grijă de alimentația fotbaliștilor de la FCSB. Bucătarul-șef al clubului face dezvăluiri: „Nea Gigi ne trimite brânză și ne zice: ‘Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii'”

Mama lui Gigi Becali se implică activ în bunul mers al echipei patronate de fiul ei. La 92 de ani, Alexandrina Becali pregătește cu mare grijă brânza pe care fotbaliștii FCSB o mănâncă zilnic. Bucătarul-șef al clubului, Marius Falan, a dezvăluit mai multe secrete din bucătăria echipei.

27 feb. 2024, 17:12

Mama lui Gigi Becali le trimite periodic alimente sănătoase fotbaliștilor și le este alături atunci când au nevoie de ea. Puțini sunt, însă, cei care cunosc acest lucru, și asta deoarece femeia este extrem de discretă și de o modestie ieșită din comun.

Mama lui Gigi Becali are grijă de alimentația fotbaliștilor clubului

Marius Falan, care este bucătarul echipei de 30 de ani și a făcut armata la Steaua, a făcut dezvăluiri despre modul în care Alexandrina Becali contribuie la bunăstarea echipei.

Trebuie să avem grijă de ei, pentru că sunt perlele lui nea Gigi, ca să zic aşa. Spune mereu ‘Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun’. O dată n-a făcut rabat, au fost momente când a venit şi a considerat că e calitate slabă a produselor. Da, ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea: ‘Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii’, a povestit Marius Falan la Orange Sport.

Becali nu le permite fotbaliștilor să mănânce mezeluri

Bucătarul de la FCSB a dezvăluit, totodată, că Gigi Becali și mama lui susțin alimentația sănătoasă, și nu încurajează deloc consumul de mezeluri pe care le consideră un ”cancer” pentru organism.

Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis: ‘Măi, tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor’ […] Meniul e variat şi diversificat, în fiecare zi încercăm să le facem altceva, să-i surprindem. Suntem între ciocan şi nicovală, trebuie să le acoperi şi necesarul caloric, carbohidraţi, după antrenament. Trebuie să faci şi preparate pentru sportivi, că nu poţi să le dai ca la nuntă.

Citeste si Gigi Becali, un nou derapaj sexist în direct la TV. „Cum să vină femeia peste bărbat? Ştie ea la ce mă refer”

E în funcţie de antrenamentele pe care le au. E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, și să-i creşti pe finalul săptămânii, pentru a le da energie. După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină. Şi pe lângă toate astea, să încerci să-i şi surprinzi,să nu-i plictiseşti, să le faci aceleaşi preparate. După meci le permitem, le mai facem un hamburger, pizza, un caşcaval pane, râvnitul caşcaval pane”, a mai dezvăluit Marius Falan pentru aceeași sursă.

În plus, mâncarea care rămâne neconsumată la bucătăria clubului poate fi luată acasă de sportivi. Și asta pentru ca ei să nu fie tentați să consume alimente lipsite de nutrienți în timpul liber.

Patronul nostru le permite să ia mâncare acasă tocmai pentru a evita servitul mesei prin diverse locaţii care nu le-ar face bine ca sportivi. Tocmai pentru a fi sigur că manancă corect, bine, le-a dat voie să ia„, a mai spus Falan.

Citeste si Gigi Becali, după dezmăţul de la Untold Dubai: „Unul cu pahar în cap, cu bătaie şi curvăsăreală…”