De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc. Prietenii afaceristului fac dezvăluiri: „I-a cerut să aleagă între tenis și el!”

De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc. Despărţirea anului a venit pe neaşteptate şi a socat întreaga ţară. Nimeni nu ar fi crezut că la nici un an de căsnicie, cei doi şi-ar fi putut spune adio.

12 sept. 2022, 09:28
De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc. Prietenii afaceristului fac dezvăluiri: „I-a cerut să aleagă între tenis și el!”
De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc

De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc. Ambii au confirmat vestea tristă şi au mers chiar la notar să semneze actele de divorţ. La ieşire, cei doi erau foarte relaxaţi, afaceristul chiar a făcut o glumă vizavi de despărţirea lor. ”Motivul despărțirii? Eliminarea din turul I la US Open”, a fost replica ironică a lui Toni Iuruc.

Citeşte şi: Ce activități are Simona Halep de când s-a despărțit de Toni Iuruc. Persoana cu care tenismena își petrece o bună parte din timp

De ce au divorţat, de fapt, Simona Halep şi Toni Iuruc

Relația dintre fostul lider WTA și milionar s-ar fi răcit în ultimele luni, de când Simona a intrat pe mâna antrenorului Patrick Mouratoglou, iar Toni Iuruc n-a mai rezistat să stea despărțit de soţie atâta timp și i-ar fi dat un ultimatum.

Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut să-și știe nevasta singură prin turnee cu 2-3 bărbați mai tot timpul și a pus piciorul în prag. I-a cerut să aleagă între tenis și el!”, au povestit apropiați ai milionarului machedon, pentru sportbull.ro.

De altfel, discuția decisivă s-ar fi petrecut la New York, înainte de US Open. Toni Iuruc i-ar fi cerut Simonei să treacă tenisul pe planul secund și să se ocupe mai mult de el, eventual să facă și copii. Iar răspunsul campioanei ar fi fost că ar mai vrea să rămână în circuit măcar trei ani, ceea ce nu a fost pe placul soțului.

Soţia lui Patrick Mouratoglou îi declară război lui Halep

Ada Obilu nu pare deloc încântată de relația pe care soțul ei o are cu Simona Halep. Soţia lui Patrick Mouratoglou ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu grupul ei de prietene: ”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada, potrivit Cancan.ro.

Divorțul intempestiv al Simonei de Toni Iuruc i-a indus Adei Obilu o stare de alertă. În trecut, mai exact, în 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție (Clarisse, cu care are două fete) la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams. Mouratoglou și Serena au avut nu doar o relație profesională, ci și una personală care a durat vreo trei ani, până când, în 2016, antrenorul francez cu origini grecești s-a căsătorit cu Ada Obilu, cu care are împreună două fete.