Ce religie are Otilia Bilionera, de fapt. A luat decizia înainte de nunta cu soțul turc. ”Sunt foarte multe căsnicii mixte”

Otilia Bilionera este una dintre artistele românce care nu mai are nevoie de introducere. Pentru cei ce nu știu, artista s-a căsătorit civil în toamna anului trecut și e în culmea fericirii. Totuși, dacă aceste detalii sunt cunoscute, nu putem spune același lucru și despre religia acesteia. Vezi mai jos.

03 apr. 2024, 16:26

Otilia Bilionera este una dintre artistele românce care nu mai are nevoie de introducere. Pentru cei ce nu știu, artista s-a căsătorit civil în toamna anului trecut și e în culmea fericirii.

Citește și Otilia Bilionera l-a prezentat părinților pe soțul ei turc. Cei doi au venit în România de sărbători și s-au plimbat cu căruța

Totuși, dacă aceste detalii sunt cunoscute, nu putem spune același lucru și despre religia acesteia.

În vârstă de 31 de ani, Otilia Brumă, pe numele real, și-a oficializat relația cu iubitul ei truc, Bekir Ali în vârstă de 24 de ani, în octombrie 2023.

Cei doi sunt împreună de doi ani. Evenimentul important a avut loc în Turcia, însă părinții solistei au lipsit de la cununia civilă pentru că decizia a fost una spontană și nu a mai avut timp de alte pregătiri.

Otilia Bilionera și Bekir s-au cunoscut în vara lui 2022, apoi, un an mai târziu s-au logodit, iar la câteva luni după logodnă a avut loc și cununia civilă. Deci, este clar că există iubire între cei doi.

Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 7 ani, românca noastră spune că acest lucru nu reprezintă o problemă pentru ea, deoarece se înțeleg și rezonează împreună.

Cât despre nuntă, Otilia Bilionera a dezvăluit că nu va fi în viitorul apropiat, pentru că este implicată în foarte multe proiecte și concerte până la finalul verii.

”Nu trec la nicio religie musulmană”

De asemenea, Otilia a decis să nu treacă la religia musulmană a soțului ei, pentru că este de părere că o căsnicie mixtă este varianta ideală în cazul lor.

„Tot ce pot sa spun este că nu trec la nici o religie musulmană! Sunt foarte multe căsnicii mixte, fiecare cu religia lui. Iar nunta va fi doar petrecerea propriu-zisă când va fi să fie.

Și asta zic, nu am nici un detaliu să dau pentru că nu fac nunta acum și nici nu m-am interesat, nici nu mi-a stat capul la așa ceva. Sunt full până la sfârșitul verii cu proiecte și concerte”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit Unica.ro.

Soțul cântăreței, pe nume Bekir, are 24 de ani și activează în domeniul afacerilor, dar are poveste de viață dureroasă.

Otilia a povestit, recent, că tatăl lui Bekir s-a sinucis în urmă cu cinci ani și cel care l-a găsit a fost chiar iubitul Otiliei.

„El a fost cel care l-a găsit împuşcat, în maşină. Tatăl lui făcuse foarte mulţi bani, au deschis o afacere, care nu a fost cea mai ok.

A pierdut tot, i s-a pus sechestru pe proprietăţi, pe absolut tot şi-atunci tatăl lui nu a văzut altă scăpare decât să se sinucidă. Toată responsabilitatea a căzut pe umerii iubitului meu.

Citește și Otilia Bilionera s-a logodit. Vedeta a arătat tuturor inelul spectaculos primit de la iubitul turc

El mai are o soră şi pe mama lui. A trebuit să renunţe la Facultatea de Arhitectură ca să muncească şi să îşi întreţină mama şi sora. Este un tip descurcăreţ şi muncitor şi a scos-o la capăt”, mărturisea Otilia Bilionera, acum ceva timp.