Otilia Bilionera l-a prezentat părinților pe soțul ei turc. Cei doi au venit în România de sărbători și s-au plimbat cu căruța

Otilia Bilionera și-a adus soțul turc în România pentru prima dată. Cei doi au stat puțin în Capitală pentru că apoi au mers ca el să-i cunoască părinții, la Suceava.

01 ian. 2024, 17:42
Otilia Bilionera l-a prezentat părinților pe soțul ei turc. Cei doi au venit în România de sărbători și s-au plimbat cu căruța

Otilia Bilionera și Bekir Ali nu au stat mult în România fiindcă artista a avut de onorat un concert în Pakistan.

Artista și iubitul turc s-au căsătorit în octombrie, după doar un an de relație. Cununia s-a ținut în Turcia și a fost un eveniment discret, care nu a fost urmat de vreo petrecere. Nici părinții vedetei nu au fost prezenți la eveniment.

Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Bekir Ali și-a cunoscut socrii, care lăau plimbat cu căruța prin Suceava. Cei doi au stat acolo de Crăciun, iar apoi au plecat fiindcă de Revelion Otilia a avut un concert în Pakistan.

Citește și Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

„Aproape o săptămână ne-am aflat la Suceava, apoi am plecat în Pakistan unde am concert în Noaptea de Revelion. Abia așteptam să ajungem la ai mei. Ne așteptau de ceva timp. Bekir se afla pentru prima dată la casa noastră din Suceava, cu socrii se știa, deci nu au mai fost emoții. Mama s-a ocupat să ne facă bunătăți. Salata de boeuf, sarmale, cozonac, friptură de curcan cu salată de sfeclă și hrean special pentru mine pentru că nu-mi place carnea de porc. Ne-au așteptat cu bradul împodobit la Suceava pentru ca în București nu am mai avut timp să-l mai fac”, a povestit Otilia Bilionera pentru Click, înainte de noaptea dintre ani.

Otilia Bilionera va avea tradiții turcești la nuntă

Otilia și Bekir au avut până acum, doar cununia, urmând să facă și petrecerea de nuntă. Artista a spus că va respecta doar o parte din tradițiile turcești.

„La începutul nunții se pun mirele și mireasa în față și rudele și ceilalți invitați la nuntă vin și pun la mire o sumă de bani și la mireasă i se pune aur. Adică ei nu își pun la comun aceste daruri. Femeia își pune aurul în bancă și, Doamne ferește, vreodată se întâmplă ceva, apelează la el. E foarte frumos, stai acolo și ți se pun așa «tone» de aur, depinde acum și cât de mulți invitați sunt. Ești îngropată în aur: la gât, toată mâna plină de brățări. Am cântat și la o nuntă și știu cum e, e foarte mișto și se dansează mult”, a explicat ea.

În momentul de față, cei doi soți comunica doar în engleză, iar Otilia vrea să învețe și turca.

„Mă gândesc să fac și o masă, dar nu în București, la Moldova acolo, să mulțumesc și pe mama, sunt singurul copil, să o mulțumesc și pe ea, care a fost la atâtea nunți”.

Citește și Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil, Revelion de coşmar în Maldive. Cum i-a prins miezul nopţii dintre ani