Otilia Bilionera s-a logodit. Vedeta a arătat tuturor inelul spectaculos primit de la iubitul turc

Otilia Bilionera este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie. Iubitul turc i-a pus pe deget un inel spectaculos, asemănat de fani cu cel al sultanei Hurrem, iar artista a spus „da” din toată inima.

14 aug. 2023, 09:20

Otilia Bilionera  este una dintre cele mai talentate și cunoscute artiste de la noi din țară. Cu toate că se bucură de succes în cariera sa, vedeta a trecut prin mai multe dezamăgiri când vine vorba despre viața amoroasă.

Acum, Otilia Bilionera trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de iubitul ei turc, de aproximativ un an.

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Artista nu a putut păstra acest lucru secret și a împărtășit vestea cu fanii. Pe contul său de Instagram a publicat prima imagine după ce a devenit oficial o femeie logodită.

Otilia Bilionera este pregătită să facă un copil! „Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Vreau să fiu fericită și împlinită”

În prim plan este inelul, o bijuterie spectaculoasă cu piatră albastră de safir, pe care urmăritorii au comparat-o cu inelul primit de sultana Hurrem de la Suleyman. Dar nu este de neglijat nici zâmbetul de pe chipul vedetei.

Alături de fotografia care în scurt timp a adunat peste 5000 de comentarii, Otilia Bilionera a adăugat și o descriere încărcată de emoție, care demonstrează că și-a găsit liniștea. „Nu am fost niciodată mai sigură ca acum”, a scris ea pe Instagram.

Printre cei care i-au urat toate cele bune se numără și mai multe vedete de la noi. „Felicitări”, i-a transmis Doinița Oancea. „Felicitări! Casă de piatră!”, este mesajul lăsat de Xonia, fosta sa colegă de la Survivor România, în secțiunea de comentarii.

De altfel, Otilia Bilionera și proaspătul său logodnic au planuri serioase pentru viitor. Ajunsă la 31 de ani, artista simte că este momentul potrivit să se așeze la casa ei și să aibă un copil. Mai exact, își dorește să fie mămică de băiețel.

Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate: ”Peste o lună m-am logodit”

„Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu.

Când va considera el că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă”, a declarat Otilia Bilionera pentru spynews.ro. 

În urmă cu ceva vreme, artista povestea că la puțin timp după ce s-au cunoscut, bărbatul și-a tatuat numele ei și data la care s-au cunoscut, mai exact 13 august 2022. Un an mai târziu, în aceeași zi, când își serbau relația, faimoasa cântăreață avea să fie cerută în căsătorie de cel pe care îl iubește necondiționat.

Otilia nu s-a putut abține și a împărtășit acest moment important din viața ei cu fanii de pe Instagram. Aceasta a publicat o fotografie în care se poate observa în plină splendoare bijuteria pe care logodnicul i-a dăruit-o, care a fost însoțită și de o descriere.