Ce ritual de vindecare are Emily Burghelea pentru soțul ei: „I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya!”

Emily Burghelea le-a dezvăluit fanilor săi ce ritual de vindecare are pentru soțul ei, Andrei, care a căzut pradă virusului care afectează tot mai multe persoane în această perioadă. Fosta concurentă de la "Bravo ai stil" i-a pregătit o baie fierbinte cu uleiuri esențiale de toate felurile, mai ales că urmează să nască și are nevoie ca partenerul ei să fie sănătos.

09 ian. 2023, 11:01

Emily Burghelea le-a împărtășit fanilor săi, pe pagina sa de Instagram, că a rămas singură acasă, după ce soțul ei, Andrei, a ajuns la spital, deoarece tratamentul urmat acasă nu a dat niciun rezultat.

Emily Burghelea: „Trebuie să îl pun pe picioare înainte să vină bebe”

”Una peste alta, Andrei a răcit. Sper să își revină până vine bebe pe lume… I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya, uleiuri esențiale de toate felurile, muzică cu frecvență înaltă pentru vindecare, trebuie să îl pun pe picioare înainte să vină bebe… Mi-a lăsat un mesaj pe oglindă când a ieșit din baie: Te iubesc, Emily Burghelea”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Citiți și: Cea mai mare frică a lui Emily Burghelea cu câteva zile înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil: „Nu vreau să se întâmple ca atunci când am născut-o pe Amedea”

Fosta concurentă de la „Bravo ai stil” urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri, însă problema de sănătate a soțului ei i-a cam stricat planurile.

Viitoarea mămică  este în ultimul trimestru de sarcină. Cu toate acestea, a avut grijă de soțul ei cu medicamente și băi fierbinți, doar că eforturile sale au fost în zadar.

Emily se teme că soțul ei nu va asista nici de data aceasta la naștere. Din cauza pandemiei de coronavirus, Andrei nu i-a putut fi aproape și spera ca lucrurile să stea total diferit acum.

”Doamna doctor ne-a recomandat să ne izolăm, Andrei a plecat la spital, Amedea este la bunici, iar eu am rămas singură acasă… Când am născut-o pe Amedea, Andrei a stat zi și noapte în fața spitalului, nu a avut voie să intre din cauza pandemiei, eram așa fericită că acum va fi lângă mine. Însă, dacă țin prea mult stările lui de rău, nu va avea voie să fie lângă mine nici de această dată… Sper, totuși, să fie doar o răceală care trece rapid, nu gripă sau ceva mai grav, aștept cu nerăbdare vești de la el… La urgență este lista de așteptare de trei ore și jumătate”, a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

De asemenea, vedeta este optimistă că totul va fi bine și spune că este foarte activă în această perioadă.

„Perioada de pregătire de dinaintea nașterii este preferata mea!!! Am avut timp să-mi pun gândurile cap la cap, m-am relaxat și am făcut tot ce-mi face inima să zâmbească! Când am timp să-mi bibilesc “cuibul” sunt cea mai fericită! Până acum 2023 a fost despre ordine, organizare și planificare!  Sunt încă foarte activă iar partea tare este că am chiar mai multă energie decât în mod normla, simt așa… Că totul este posibil!V-am spus, ador perioada nesting-ului! Este un boom de energie ce-ți dă un imbold și te face să te apuci de lucrurile acelea pe care voiai de mult să le faci dar niciodată nu ai ajuns la ele. Mai avem puțin din curățenia în casă până când vine bebe pe lume și cred cu tărie că o să terminăm la timp! Am ajutoare de nădejde!”, a mărturisit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Citiți și: Emily Burghelea, de urgență la spital. Ce a pățit blondina: „Am început să am contracții”