Cea mai mare frică a lui Emily Burghelea cu câteva zile înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil: „Nu vreau să se întâmple ca atunci când am născut-o pe Amedea”

La sfârşitul lunii ianuarie, Emily Burghelea va deveni mămică pentru a doua oară. Amedea, primul ei copil, va avea un frăţior. Din păcate, gripa a lovit puternic familia lor, soţul ei, Andrei, având chiar nevoie de spitalizare.

08 ian. 2023, 22:12

Emily Burghelea se pregăteşte intens să aducă pe lume cel de-al doilea copil, un băieţel de data asta, dar se teme că soţul ei nu îi va putea fi alături la naştere. Ar fi pentru a doua oară când Andrei ar rata momentul. Bărbatul nu a putut fi prezent nici la naşterea Amedeei din pricina restricţiilor impuse de pandemie. Acum, fosta prezentatoare a matinalului „Vorbește lumea” de la PRO TV se teme că situaţia s-ar putea repeta.

Cea mai mare frică a lui Emily Burghelea cu câteva zile înainte să nască

Emily ar trebui să nască pe 31 ianuarie. Momentan, soţul ei se află în spital deoarece gripa l-a lovit puternic, iar tratamentul administrat la domiciliu nu a dat rezultate. Amedea se află la bunici, iar Emily este singură acasă.

Citeste si Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” nu-l mai ascunde

Una peste alta, Andrei a răcit. Sper să își revină până vine bebe pe lume… I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya, uleiuri esențiale de toate felurile, muzică cu frecvență înaltă pentru vindecare, trebuie să îl pun pe picioare înainte să vină bebe… Mi-a lăsat un mesaj pe oglindă când a ieșit din baie: Te iubesc, Emily Burghelea.

Doamna doctor ne-a recomandat să ne izolăm, Andrei a plecat la spital. Amedea este la bunici… Iar eu am rămas singură acasă… Când am născut-o pe Amedea, Andrei a stat zi și noapte în fața spitalului. Nu a avut voie să intre din cauza pandemiei. Eram așa fericită că acum va fi lângă mine. Însă, dacă țin prea mult stările lui de rău, nu va avea voie să fie lângă mine nici de această dată…”, a dezvăluit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” într-un story pe Instagram.

Citeste si Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Vedeta a dezvăluit totul: „Mi-a făcut avansuri”

La spital din cauza contracţiilor

La jumătatea lunii decembrie, Emily a mai tras o sperietură soră cu moartea. A început să aibă contracţii şi a ajuns de urgenţă la spital.

De dimineață am început să am contracții. Contracțiile se vor diminua de la perfuzii, colul este închis, deci bebe mai are de stat. Sincer, dimineață m-am întrebat dacă today is the day, dar se pare că sunt Braxton Hicks (dureri de travaliu false, care pot fi resimțite în al doilea sau al treilea trimestru de sarcină, n.r.)”, a spus Emily Burghelea pe InstaStory.