Emily Burghelea, de urgență la spital. Ce a pățit blondina: „Am început să am contracții”

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Blondina trece printr-o perioadă destul de agitată, fiica ei, Amedea, nu se simte bine, a început să facă febră și s-a ales cu un mega herpes la guriță, iar colac peste pupăză,vedeta a început să aibă cotracții.

14 dec. 2022, 18:19
Emily Burghelea, de urgență la spital. Ce a pățit blondina: „Am început să am contracții”
Emily Burghelea, de urgență la spital

Emily Burghelea, de urgență la spital. Miercuri, blondina a postat pe rețelele de socializare imagini din spital, iar fanii așteptau cu sufletul la gură să spună cu ce se confruntă, fiind și în ultimul trimestru de sarcină.

Emily Burghelea, de urgență la spital

Fosta asistentă TV a postat imagini din spital, în care se poate observa clar că medicii i-au făcut perfuzii și a mărturisit că totul a început de seara trecută, când fiica sa, Amedea, a avut febră întreaga noapte. Următoarea dimineață, vedeta a început să aibă contracții, motiv pentru care s-a prezentat la spital.

Ame (Amedea, fiica sa, n.r.) a avut febră toată noaptea, iar de dimineață am început să am contracții. Contracțiile se vor diminua de la perfuzii, colul este închis, deci bebe mai are de stat. Sincer, dimineață m-am întrebat dacă today is the day (dacă astăzi este ziua în care o să nască, n.r.), dar se pare că sunt Braxton Hicks (dureri de travaliu false, care pot fi resimțite în al doilea sau al treilea trimestru de sarcină, n.r.)”, a spus Emily Burghelea pe InstaStory.

Citește și: Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Vedeta a dezvăluit totul: „Mi-a făcut avansuri”

Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască

Influencerița are o familie superbă cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Are un soț iubitor și o fetiță de un an și opt luni, Amedea, iar acum este însărcinată și în câteva luni de zile va aduce pe lume și un băiețel. Chiar dacă postează mereu poze cu familia, fanii tot nu știu cine este și cum arată soțul lui Emily. Și asta pentru că în toate fotografiile acesta apare cu mască.

Concurenta de la „Bravo, ai stil” este foarte cunoscută, are mulți fani, însă Andrei și-a exprimat dorința de a rămâne anonim. Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor, dar vrea să-și facă soția fericită și se lasă fotografiat de fiecare dată, însă… cu mască, astfel încât doar cei apropiați să știe cine e.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță, iar Andrei a fost fotografiat în aeroport, unde apare, desigur, fără mască. Emily și partenerul său de viață sunt mari pasionați de călătorie și, așa cum obișnuiesc, și de această dată au plecat într-o destinație de lux, în Dubai. Andrei a fost surprins în aeroport, în timp ce aștepta avionul și stătea pe telefon. Soțul influenceriței este programator și se ocupă de site-urile unui partid politic din țara noastră, ceea ce îi aduce sume foarte mari în conturi. (Vezi AICI imaginea)