Ce s-a ales de cele două fiice ale cântăreţei Elena Cârstea

Elena Cârstea este foarte mândră de cele două fiice ale ei pe care le-a adpotat în urmă cu mulţi ani. Anii au trecut, fetele sunt deja mari şi amundouă au ales să îmbrace uniforma militară. 

RomaniaTV.net
01 mai 2017, 09:47

Plecate în America, odată cu artista, în urmă cu mai bine de zece ani, acestea încearcă acum să-și clădească o carieră, prin forțe proprii. Sanda, fata cea mare, a absolvit deja cu brio liceul anul trecut, și a fost plecată doi ani consecutiv în Armata Americană. 

Mai nou, fiica cea mică a artistei, Adriana, a ales şi ea aceeaşi cale. A îmbrăcat și ea uniforma militară și a fost prezentă chiar la ceremonia de acordare a unor distincții destinate tinerilor cu merite deosebite. Aceasta mai are puțin până termină liceul, dar pare să aibă aceleași înclinații ca și sora sa.

Chiar dacă beneficiază și de ajutorul părinților, Sanda și Adriana au fost obișnuite de către aceștia să știe să-și câștige deja singure existența. Ambele au avut joburi pasagere, care le-au adus un bănuț în buzunar, de cheltuială. Fiica cea mare a Elenei a lucrat chiar și într-o parcare, iar cea mică a fost și baby-sitter. Acest lucru nu le-a împiedicat însă să-și termine studiile cu brio.

Elena Cârstea are o căsnicie fericită cu Glenn Mutard, care i-a adoptat pe loc ambele fiice, cu care s-a purtat ca un adevărat tată. Artista nu mai cântă peste Ocean, dar asta nu înseamnă că nu muncește. Ea își câștigă existența și din vânzări imobiliare.