Ce s-a ales de femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu după accident. Cum arată acum Maria și cum își câștigă existența!

Mihai Neșu a pătimit necaz după necaz în 2012. După ce a avut accidentul din Olanda care îl ține și acum în scaun cu rotile, fostul fobalist a divorțat și de soția lui cu care era căsătorit de șase ani.

17 apr. 2021, 09:43
Ce s-a ales de femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu după accident. Cum arată acum Maria și cum își câștigă existența!

Ce s-a ales de femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu după accident. Femeia și-a motivat separarea de fostul fotbalist într-un mod teribil.

Ce s-a ales de femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu după accident. Cum arată acum Maria și cum își câștigă existența!

„Nu pot să sta cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei. Fosta soţie a stelistului s-a mutat recent în Statele Unite ale Americii şi s-a stabilit acolo, spune ziareonline.ro.

Mihai a cunoscut-o pe brunetă în 2000, iar şase ani mai târziu s-au căsătorit. După alţi şase, cei doi şi-au spus adio. Acum, Maria trăieşte în ţara unde totul este posibil, iar Neşu se ocupă de fundaţia sa de ajurorare a copiilor. Interesant este faptul că fosta nevastă este şi acum singură, putându-se spune că femeia a primit exact ce merita pentru că şi-a părăsit soţul exact când acesta avea mai mare nevoie de ea.

Iată cum arată acum Maria:

Mihai Neșu a venit cu vești bune despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că a început să miște ambele mâini, chiar dacă nu la capacitate normală.

Fostul fundaș de la Steaua este mulțumit de fizioterapia pe care o face zilnic de foarte multă vreme, în ciuda faptului că medicii nu credeau în șansele sale de recuperare.

Citește și: Fundaţia lui Mihai Neşu a reuşit să strângă 1 milion de euro pentru construirea Centrului Sfântul Nectarie. Noi detalii despre demersul care ar putea schimba viața mai multor copii din România
”Sunt bine, nu pot să mă plâng de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte puțin modificabil. Mișc ambele mâini, dar nu mă pot ajuta de ele 100%”, fost veștile bune pe care le-a oferit Mihai Neșu.

”Mâna dreaptă este mai puternică și cu ea pot să beau apă cu o cană adaptată, dar nu mai mult de 100 grame. Mâna stângă e mai bine ca înainte, dar încă mai lucrăm. Nu am de ce să nu fiu mulțumit de starea mea de sănătate”, a spus el într-un interviu la Magic FM.

Citește și: Ajutor umanitar pentru copiii cu autism. Victor Ciutacu: Îmi doresc să le ofer copiilor un cadou de Paşte